Tgrt Haber

Horoz dövüşünde korkunç olaylar: Bir saldırtan bir izleyen festivalde öldü

19 Ocak 2023 09:28 - Güncelleme : 19 Ocak 2023 09:43
Horoz dövüşünde korkunç olaylar: Bir saldırtan bir izleyen festivalde öldü

Hindistan'daki Andhra Pradesh eyaletinde gerçekleşen horoz dövüşü esnasında iki kişi hayatını kaybetti. Ülkenin önemli festivallerinden biri olarak görülen horoz dövüşü ölümlerle bitti.

Hindistan'da yine akıllara durgunluk veren olaylar meydana geldi. Andhra Pradesh eyaletinde Hindu takviminde önemli yeri olan Sankranti festivali kutlamalarında horoz dövüşünde korkunç olaylar gerçekleşti.  Dövüş sırasında horozunun ayaklarına bıçak bağlayan Gande Suryapraksha Rao isimli adam hiç beklemediği bir anda saldırıya uğradı. Kabalalıktan korkan horozunun bıçak darbeleriyle bacağından ağır yaralanan adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Rao'nun ölümünün ardından horoz dövüşü izleyen bir kişi de saldırıya uğradı. 20 yaşındaki gence tellerin üzerinden atlayan horoz saldırdı. Horozun elinden bıçakladığı genç hastane yolunda can verdi.

Horoz dövüşünde korkunç olaylar: Bir saldırtan bir izleyen festivalde öldü

HAYVANLARIN AYAKLARINA BIÇAK BAĞLANIYOR

Öte yandan Andhra Pradesh eyaletinde Hindu takviminde önemli yeri olan Sankranti festival kutlamalarında horoz dövüşü en çok ilgi duyulan sporlardan birisi olarak biliniyor. Fakat bazı kişiler horozların ayaklarına bıçak bağlayarak sporu tehlikeli bir hale getiriyor.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...