Tgrt Haber

İlginç olay! İlk buluşmaya 25 kişiyle geldi, taraflar mahkemelik oldu

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: Milliyet
14 Haziran 2023 16:34 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 16:45
İlginç olay! İlk buluşmaya 25 kişiyle geldi, taraflar mahkemelik oldu

Çin'de bir erkekle ilk buluşmaya 25 kişiyle gelen kadın olay oldu. Erkek faturayı ödemeden kaçarken taraflar birbirini mahkemeye verdi.

Çin​'de bir internet sitesi üzerinden tanışan Liu ve Zhang, tanışman amacıyla bir cafede buluşmak için sözleşti. Jilin Eyaletinde yaşayan Liu isimli erkek söz konusu kadınla merkezi bir bölgede buluştu. İlk kez birbirlerini gören Zhang ve Liu az sonra yaşanacaklardan habersizdi. Liu ilk kez Zhang'ı gördüğünde gözlerine inanamadı. Genç kadın yanında kendisiyle birlikte 23 akrabasını daha getirmişti. İlk buluşma olduğu için duruma bir şey diyemeyen Liu, Zhang ve aile üyeleriyle yemek yemeye başladı. Ancak kasaya giden Liu, hayatının şokunu yaşadı. 

HESABI GÖRÜNCE KAÇTI

Liu hesabın 20 bin yuan ( 65 bin lira) olduğunu görünce şaşkına döndü. Restoran​ personeli Liu'ya, yüksek fiyatın kadının ailesinin çok miktarda pahalı ürün tercih etmesinden kaynaklandığını açıkladı. Liu parayı ödeyemedi ve mekanı hızla terk etti.

İlginç olay! İlk buluşmaya 25 kişiyle geldi, taraflar mahkemelik oldu

Liu'nun restorandan kaçmasıyla birlikte Zhang, hesabı kendisi ödedi ve Liu'ya dava açtı. Liu'nun kendisini zor durumda bıraktığını belirten Zhank, genç adamın “Yalnızca 4 bin yuan öderim” ifadesini duyunca deliye döndü. Milliyet'in derlediği habere göre mahkeme, Liu'nun yalnızca Zhang ve kendisinin hesabını ödemesi için kararda bulunduğu yazıldı.

Kaynak: Milliyet

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...