Tgrt Haber

İngiliz yolcu uçağı alev aldı 14 yaralı

10 Eylül 2015 04:55
İngiliz yolcu uçağı alev aldı 14 yaralı

İngiliz British Airways'in Las Vegas-Londra seferini yapacak olan Boeing 777 tipi uçağı kalkış için McCarran Havalimanı'nda pist başına gittiği sırada sol motorunda yangın çıktı.

İçinde 159 yolcu ve 13 mürettebatın bulunduğu ABD'nin Nevada eyaletindeki Las Vegas şehrinden, Londra'nın Gatwick Havalimanı'na gidecek olan British Airways'in Boeing 777 tipi uçağı,McCarran Havalimanı'nda pist başına geldiği sırada sol motorunda yangın çıktı.

İtfaiye olay yerine gelip söndürme çalışmalarına başlarken kokpit ekibi yolcuların tahliyesine karar verdi. Yolcular slide olarak adlandırılan şişme kaydıraktan tahliye olurken çıkan panikte bazı yolcular da hafif şekilde yaralandı.Tahliye sırasında ve dumandan 14 yolcunun yaralandığı belirtildi. Sunrise Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Olayla ilgili olarak Ulusal Ulaştırma Emniyet Dairesi (NTSB) soruşturma başlattı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...