Tgrt Haber

İngiltere’nin eski Sağlık Bakanı Hancock İstanbul’da görüntülendi: 'Saç ektirmeye geldi' dedikodularına ateş püskürdü

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
11 Ocak 2023 10:09 - Güncelleme : 11 Ocak 2023 10:19

Türkiye’yi koronavirüs pandemisi sırasında ısrarla kırmızı listeden çıkarmayan İngiltere eski Sağlık Bakanı Matt Hancock İstanbul’da görüntülendi. Ziyaret amacının tedavi olduğu yönündeki söylentilere tepki gösteren Hancock gazetecilere açıklama yapmak zorunda kaldı.

İngiltere eski Sağlık Bakanı Matt Hancock İstanbul’da kameralara yakalandı. Bir pazarda kıyafet bakarken görüntülenen Hancock’un görüntüleri İngiltere medyasında iddiaları da peşinde getirdi. Kış mevsiminde İstanbul’a seyahat amacının tatil olmayacağını söyleyen İngiliz basını ya saç ekimi​ ya da diş tedavisiolabileceğine dair iddialarda bulundu.

AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALDI

Çıkan haberler sonrasında açıklama yapmak zorunda kalan Hancock, ne saç ekimi ne de diş tedavisi için İstanbul’a geldiğini söyledi. Hancock, kendisini konuyla ilgili bir gazetecinin aradığını dile getirdi.

DİŞ TEDAVİSİ VE SAÇ EKİMİ YOK

Konuşmasının sonunda söylentilere gülümseyen Hancock, şunları anlattı:

Az önce ofise döndüğümde bir gazeteci aradı ve hafta sonu İstanbul​'a saç ekimi ve diş kaplama yaptırmaya gidip gitmediğimi sordu. Hayır. İstanbul'a hafta sonu gittim. Bu hikayede diş yok. Bugün saç var, yarın yok.

İngiltere’nin eski Sağlık Bakanı Hancock İstanbul’da görüntülendi: 'Saç ektirmeye geldi' dedikodularına ateş püskürdü

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...