Tgrt Haber

İngiltere'de sokakta bulunan cesetler polisi harekete geçirdi

13 Haziran 2023 14:13 - Güncelleme : 13 Haziran 2023 14:23
İngiltere'de sokakta bulunan cesetler polisi harekete geçirdi

İngiltere'nin Nottingham şehrinde ölü bulunan 3 kişinin ardından bir kişi tutuklandı. Polis, 31 yaşındaki kişinin, geçtiğimiz salı sabah şehir merkezinde meydana gelen ölümlerin ardından cinayet şüphesiyle tutuklandığını söyledi.

İngiltere Nottingham'da geçtiğimiz salı günü 2 kişi sokakta ölü bulundu. Nottinghamshire polisi, olayın ardından insanların sokakta ölü bırakıldığını, bir başka olayda ise kamyonetin insanların üzerinden geçmeye çalıştığını söyledi. Polis, 31 yaşındaki bir kişinin cinayet​ şüphesiyle tutuklandığını, 3 olayın da birbiriyle bağlantılı olduğunu düşündüklerini belirtti.

Üç saldırı da terör olayı olarak nitelendirilmese de polis, gözaltındaki adamın geçmişini araştırırken bir yandan da terörle mücadele polisiyle olayı inceleyeceklerini açıkladı.

''KORKUNÇ VE TRAJİK BİR OLAY''

Nottinghamshire polisi yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

''Polis, sabah 4’ten hemen sonra sokakta iki kişinin ölü bulunduğu Ilkeston Road’a çağrıldı. Polisler daha sonra Milton Caddesi’nde bir minibüsün üç kişiyi ezmeye çalıştığı başka bir olay için çağrıldı. Şu anda hastanede tedavi görüyorlar. 31 yaşındaki bir adam cinayet şüphesiyle tutuklandı ve gözaltında kalmaya devam ediyor.''

İngiltere'de sokakta bulunan cesetler polisi harekete geçirdi

Nottinghamshire emniyet müdürü Kate Meynell ise şunları söyledi:

''Bu, üç kişinin hayatına mal olan korkunç ve trajik bir olaydır. Bu üç olayın birbiriyle bağlantılı olduğuna inanıyoruz ve bir kişi de gözaltında. Soruşturmanın başlangıç ​​aşamasındayız ve bir dedektif ekibi tam olarak ne olduğunu ortaya çıkarmak için çalışıyor. Soruşturmalar devam ederken halktan sabırlı olmalarını istiyoruz. Soruşturma devam ettikçe şehirdeki bazı yollar kapalı kalacak.''

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...