Tgrt Haber

İnşaat halindeki köprü çöktü: Çok sayıda ölü var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Ağustos 2023 11:45 - Güncelleme : 23 Ağustos 2023 11:53
İnşaat halindeki köprü çöktü: Çok sayıda ölü var

Hindistan'ın Mizoram eyaletinde yapım aşaması devam eden bir demiryolu köprüsünde çökme meydana geldi. İlk belirlemelere göre, çökme sırasında 17 işçi hayatını kaybetti.

Hindistan​'ın kuzeydoğusunda bulunan Mizoram eyaletinde inşaat halindeki bir demiryolu köprüsünde çökme meydana geldi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda kurtarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

KURTARMA ÇALIŞMALARI​ DEVAM EDİYOR

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre; Eyalet Başbakanı Zoramthanga yaptığı açıklamada, faciada 17 işçinin hayatını kaybettiğini, kurtarma çalışmalarının devam ettiğini duyurdu. Hindistan medyası ise çökme sırasında bölgede 35-40 civarında işçinin bulunduğunu aktardı.

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hayatını kaybedenlerin ailesine başsağlığı diledi.

GEÇEN YIL DA BENZER BİR FACİA YAŞANMIŞTI

Öte yandan Hindistan’da geçtiğimiz yılın Ekim ayında Gujarat eyaletindeki Morbi'de eski bir asma köprünün çökmesi sonucu 135 kişi yaşamını yitirmişti. Haziran ayında ise ülkenin en yoksul eyaleti Bihar'da inşaat halindeki asma köprü çökerken, 1 kişi hayatını kaybetmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...