Tgrt Haber

İnsan tacirleri tarafından kaçırıldı 31 yıl sonra annesine kavuştu

30 Haziran 2021 16:41
İnsan tacirleri tarafından kaçırıldı 31 yıl sonra annesine kavuştu

31 yıl önce insan tacirleri tarafından kaçırılan Tao, 31 sonra kurtuldu. Annesiyle kavuşma anları herkesi ağlattı.

Tao ve annesi Zhou Jiaying'in aynı köyden komşuları tarafından Shandong eyaletindeki bir aileye kaçırıldı. Tao o zamanlar henüz 3 yaşındaydı. Annesi, kaçırılmanın üzerinden birkaç ay geçtikten sonra kaçmayı başardı. Fakat oğlunu yanına almadı.

Köyüne döndüğünde ise yerel yetkililerin olayı çözmek için uğraşmadıklarını söyledi. Anne Zhou, yıllar boyunca oğlunu aradı ama bulamadı. Tao, esir olarak tutulduğu ailede çocuklara ve yaşlılara bakmak için köle olarak zorla tutuldu.

Sonunda kölelikten kurtuldu ve Shandong Eyaletindeki bir çift tarafından evlat edinildi. Ancak yeni çift, yeni oğullarını kaybetmekten korktukları için annesini bulmasına yardım etmekle ilgilenmediler. Tao, yeni ebeveynlerinin, biyolojik annesini bulursa ona geri döneceğinden korktuklarını söyledi.

Buna rağmen üniversiteye giderken hep annesini düşündüğünü ve onu bulmaya çalışmak istediğini ancak nereden başlayacağını bilemediğini de sözlerine ekledi.

Yıllar sonra Tao, annesinin izini yardımlar sayesinde buldu. Dailymail'in haberine göre Tao, şimdiye kadar evlendiğini ve kendi ailesini kurduğunu bu durumun da annesini bulma arzusunu kamçıladığını anlattı.

Tao, annesinin nerede olduğu konusunda bilgilendirildikten sonra bir DNA testi ayarlandı ve onaylanır onaylanmaz, annesiyle tekrar bir araya gelmek için Guizhou Eyaletindeki adrese koştu. Zhou, uzun süredir kayıp olan oğlunu kucaklarken, 'Çocuğumu bulmama yardım ettiğiniz için herkese teşekkür ederim' dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...