Tgrt Haber

Rusya’nın Instagram’ı kapatması fenomenleri kızdırdı: Ağlayarak veda etti

14 Mart 2022 11:50 - Güncelleme : 14 Mart 2022 11:53
Rusya’nın Instagram’ı kapatması fenomenleri kızdırdı: Ağlayarak veda etti

Ukrayna’yı işgal girişimi sonrası büyük yaptırımlara maruz kalan Rusya, sosyal medya platformu Instagram’ı kapatma kararı aldı. Rus fenomenler bu karar tepki gösterirken, paylaşılan son videolarda gözyaşlarına boğuldular.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali girişiminin ardından büyük yaptırımlarla karşı karşıya kalınmasına rağmen Vladimir Putin geri adım atmadı. ABD ve Avrupa ülkelerinin de devreye girmesiyle savaş sadece sahada değil ekonomi ve dijital alanlara da sıçradı. Rusya, yaptırımlara karşı sosyal medya platformu Instagram’a erişim engeli getirdi.

Bu durum Rus fenomenleri çileden çıkardı. İletişim ağının kısıtlandığı ülkede Instagram üzerinden para kazanan bir Rus blogger, yayınladığı videoda gözyaşlarına hakim olamadı.

“BU BENİM TÜM HAYATIM”

Ülkesinde Instagram kapandığı için isyan eden ünlü isim, Instagram için para kazanmanın ötesinde, "Hala bir Instagram bloggerı olarak benim için bunun böyle olduğunu mu düşünüyorsun? Bu benim tüm hayatım. Benim ruhum. 5 yıldır bu işle yatıp kalkıyorum..." ifadelerini kullandı.

RUS FENOMEN ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU

Ukrayna'da insanlar canları için büyük bir mücadele verirken Rus bloggerın en büyük endişesinin restoranlardan yemek resimleri yayınlayamayacak olması sosyal medyada tepkilere sebep oldu. Trendlere yükselen video eleştiri yağmuruna tutuldu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...