Tgrt Haber

İntikam için dirsek çürüttü: Babasının katilini 25 yıl sonra elleriyle tutukladı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
02 Ekim 2024 13:06 - Güncelleme : 02 Ekim 2024 13:34
İntikam için dirsek çürüttü: Babasının katilini 25 yıl sonra elleriyle tutukladı

Brezilya'da 9 yaşındayken babası öldürülen kadın, polis olduğunda katili kendi elleriyle yakaladı. 25 yıl sonra babasının katilini yakalayan Gislayne Silva de Deus gözyaşlarıyla yaşadıklarını anlattı.

Brezilya​'da henüz 9 yaşındayken, 66 dolarlık yani yaklaşık 2 bin 260 TL için babası Givaldo'yu kaybeden Gislayne Silva de Deus seneler sonra intikamını aldı. Bir borç meselesi yüzünden cinayete kurban giden Givaldo'nun kızı Silva, seneler sonra polis oldu ve babasının katilini yakaladı.

O dönem Silva'nın babası Givaldo, Raimundo Gomes ile borç meselesi yüzünden tartıştı. Gomes, Givaldo'yu başından vurarak öldürdü. Gomes için tutuklama kararı çıkarıldı fakat bir türlü yakalanamadı, dava ise rafa kalktı.

İntikam için dirsek çürüttü: Babasının katilini 25 yıl sonra elleriyle tutukladı - 1. Resim


İNTİKAM İÇİN DİRSEK ÇÜRÜTTÜ

Silva, babasının başına gelenleri unutmadı ve senelerce alacağı intikam için dirsek çürüttü. Beş kız kardeşin en büyüğü olan Silva, hukuk fakültesini bitirdi, polis oldu. Silva 2023 yılında ise cinayet bürosuna atandı. 

İntikam için dirsek çürüttü: Babasının katilini 25 yıl sonra elleriyle tutukladı - 2. Resim


BABASININ KATİLİNİ SENELER SONRA YAKALADI

Babasının katilini bulma çabalarından asla vazgeçmeyen Silva, sonunda Eylül 2024'te ekibiyle birlikte katil Raimundo Gomes'i Brezilya'nın Roraima eyaletinde yakaladı. Silva, karşısında babasının katilini gördüğünde gözyaşlarını tutamadı. 

İntikam için dirsek çürüttü: Babasının katilini 25 yıl sonra elleriyle tutukladı - 3. Resim

Babasının katilini yakaladıktan sonra huzur bulduğunu söyleyen Silva, "Bu anın hiç gelmeyeceğini sanıyordum, ama sonunda adalet yerini buldu" dedi.

Gomes, 12 yıllık hapis cezasını çekmek üzere cezaevine gönderilirken babasının ne kadar iyi biri olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Alev 2 Ekim 2024 13:31

Vay canına diyorum böyle bir intikam hikayesi duymak insanı derinden etkiliyor kızımın babasını bu kadar uzun süre arayan polisler olmuş ama sonunda kendisi buldu hem de avukat olmadan 25 yıl süren çabası inanılmaz

Sonraki Haber Yükleniyor...