Tgrt Haber

IŞİD militanlarının keyfi

04 Eylül 2014 18:04
IŞİD militanlarının keyfi

Suriye’deki üst düzey IŞİD üyeleri mülteci kampının sadece 2 kilometre uzağında bulunan bir villada adeta keyif sürüyor.

IŞİD'den dikkat çeken fotoğraflar!  Yaptığı tüm faaliyetleri internette paylaşan IŞİD militanlarının Atmeh köyündeki bir villada sürdürdüğü yaşam tarzı da şaşkına çevirdi. Militanlar, havuzlu villalarındaki yaşamlarını fotoğraflayıp ‘güzel hayat’ etiketiyle internete yükledi. Pahalı araçları, silahları ve lüks salonları dikkat çekiyor. Villa, açlık ve susuzluğun pençesinde bulunan Suriyeli mültecilerin bulunduğu kampa sadece iki kilometre uzaklıkta. Dünyanın en zengin terör örgütlerinden biri  IŞİD'in  militanları lüks villalarında rahat bir yaşam sürdürürken, hemen yanı başlarında bulunan kampta yaşayan Suriyeliler adeta yaşam mücadelesi veriyor. Köyün kontrolünü de elinde bulunduran militanlar, 150 yıllık bir ağacı şirk koşulduğu gerekçesiyle tek çırpıda kesiyor. (Kaynak: Haber7)

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...