Tgrt Haber

IŞİD öldürdüğü PKK'lıların resmini yayınladı

11 Ekim 2014 16:22
IŞİD öldürdüğü PKK'lıların resmini yayınladı

Kobani'nin yarısını ele geçiren IŞİD, burada öldürdüğü PKK'lılar ile YPG'lilerin resmini yayınladı..

PKK'lıların siperine giren IŞİD, buradaki PKK ve YPG'lilerin tamamını öldürdü. 20 civarında cesedin görüntüsünü çeken IŞİD, bu resimleri yayınladı.. IRAK Şam İslam Devleti (IŞİD) son 48 saat içerisinde Irak’ın Selahaddin iline bağlı Beyci İlçesi’nde düşürdüğü Irak Hava Kuvvetleri’ne ait iki savaş helikopterinin fotoğraflarını yayınladı. Başkent Bağdat’ın 185 km kuzeyinde yer alan ülkenin en büyük petrol rafinerisi çevresinde Irak ordusu ile muhalif silahlı gruplar arasında devam eden çatışmalar sırasında, terör örgütü IŞİD militanları son 2 gün içerisinde orduya ait ’Bell 407’ ve ’MI-35’ tipi 2 helikopteri omuzdan ateşlenen roket ile düşürdü.
Kobani kuşatması, ABD öncülüğündeki Koalisyon güçlerinin IŞİD'i bombalamasına rağmen sürüyor. Suriyeli aktivistler ve Kürt yetkililer, Kobani'de savaşın tüm sıcaklığıyla sürdüğünü belirttiler. Yetkililerin açıklamaları Kürt güçlerinin IŞİD'in ilerlemesini durduramadığını gözler önüne serdi. AP'ye konuşan Şehirde bulunan Kürt yetkililerden İsmet Şeyh Hasan, Cumartesi günkü çatışmaların şehrin güneyinde ve doğusunda yoğunlaştığını bildiriyor. Hasan, IŞİD'in ilerlemeyi sürdürdüğü Kobani'de durumun 'korkunç' olduğunu belirtiyor.

(HABERVİTRİNİ)

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...