Tgrt Haber

Saklanmak için kullanıyorlardı! IŞİD'li teröristleri aslan yedi

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: The Times
03 Ekim 2022 17:02 - Güncelleme : 03 Ekim 2022 17:18
Saklanmak için kullanıyorlardı! IŞİD'li teröristleri aslan yedi

Mozambik'in kuzeyinde hükümet yanlısı güçlerin IŞİD'e biat eden El-Şebab ile savaştığı bölgede, teröristlerin saklanmak için kullandıkları aslan kendilerine saldırdı, çok sayıda IŞİD'li aslan saldırısında öldü.

Mozambik'in Cabo Delgado'daki Quinssanga bölgesinin yerel polis şefi Bernardino Rafael, El Şebab adıyla bilinen IŞİD​'li teröristlerin ölüm oranlarında vahşi hayvanların büyük payı olduğunu açıkladı. The Times'ın haberine göre, polis şefi Rafael, "Bazıları güçlerimizin kurşunlarıyla vurularak öldü, ancak diğerleri yılan, bufalo, aslan ve hatta timsah gibi hayvanların saldırılarıyla öldü"  dedi.

Quissanga bölgesinde 16 teröristin öldürüldüğünü açıklayan polis şefi, bu kişilerin kaçının vahşi hayvanların saldırısı sonucu öldüğü ile ilgili bir bilgi verilmedi.

Saklanmak için kullanıyorlardı! IŞİD'li teröristleri aslan yedi

Kaçak avlanma ve insan müdahalesine rağmen hala büyük bir fil, aslan ve leopar popülasyonuna ev sahipliği yapan bölgenin ormanlarının yine de IŞİD'li teröristler tarafından saklanmak amacıyla kullanıldığı açıklandı.

 

Kaynak: The Times
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Düşman 28 Ekim 2022 10:40

Çok sevindim darısı diğerlerine

Sonraki Haber Yükleniyor...