Tgrt Haber

İşletmeyi iflas ettiren görkemli düğün! Ülke bunu konuşuyor

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Dailymail
04 Ekim 2023 09:23 - Güncelleme : 04 Ekim 2023 09:55
İşletmeyi iflas ettiren görkemli düğün! Ülke bunu konuşuyor

İtalya'da lüks bir restoranda gerçekleştirilen görkemli düğün işletmeyi iflas noktasına getirdi. Restoran sahibi Enzo Fabrizi, zor durumda olduğunu, işletmesinin kapanma riski olduğunu söyledi.

İtalya'da lüks ve görkemli düğün eğlencesinin ardından hesabı ödemeden kaçan çift Moreno Priorietti ve Andrae Svenja tüm ülkenin konuştuğu isimler haline geldi. Ristorante La Rotonda adlı deniz ürünleri restoranının sahibi Enzo Fabrizi, 80 misafirin katıldığı düğün yemeği sonrası yeni evli çiftin hesabı ödemediğini ve ülkeden kaçtığını anlattı.

Dailymail'de yer alan habere göre, İşletme sahibi Fabrizi, restoranının kapanma riskiyle karşı karşıya olduğunu ifade etti. Hesapla ilgili herhangi bir anlaşmazlık yaşamadıklarını söyleyen Fabrizi, düğünden sonraki günün sonuna kadar beklediğini fakat çiftle iletişim kuramadığını söyledi.

Polise başvuran restoran sahibi, çiftin Roma üzerinden Almanya'ya uçtuğunu öğrendi. 80 kişilik düğün için 8 bin 800 euro yani 253 bin TL'ye anlaşan çift, içecek ve dekorasyon gibi ekstraları kapsayan bir fiyatta anlaşmışlardı. Fakat düğünün ardından bir daha kendilerine ulaşılamadı.

İşletmeyi iflas ettiren görkemli düğün! Ülke bunu konuşuyor

''PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM''

Restoran sahibi Fabrizi, alacağını tahsil edene kadar çiftin peşini bırakmayacağını belirtti. Yerel polis, çiftin yerini belirlemeye çalışıyor ve Priorietti’nin dolandırıcılıktan arandığı belirtiliyor. Restoranın avukatı, çiftin borçlarını ödemeleri ya da yetkililere teslim olmaları halinde davanın düşürüleceğini belirtti.

Fabrizi, çiftle bir süre yazıştıklarını, ancak daha sonra çiftin sosyal medya profillerini sildiklerini ve ulaşılamaz olduklarını söyledi.

Fabrizi, bir arkadaşı aracılığıyla tanıştığı damadın bu şekilde davranacağını hiç tahmin etmediğini, hatta gelinin babasının Almanya’da bir bankada çalıştığı ve zengin bir aileye mensup olduğunu düşündüğünü belirtti.

Kaynak: Dailymail
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...