Tgrt Haber

İsrail bayrağını ateşe verip Netanyahu’ya öfke kustular: Tel Aviv’de olaylı erken seçim çağrısı!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Haziran 2024 00:17 - Güncelleme : 23 Haziran 2024 00:29

İsrail’de binlerce protestocu erken seçim çağrısı yaptı, caddeleri ateşe verdi. Netanyahu’ya tepki gösteren İsrailliler, ülke bayraklarını da yaktı. Polis hükümet karşıtı slogan atan çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

İsrail’in başkenti Tel Aviv’de binlerce hükümet karşıtı gösterici erken seçim çağrısı yaptı, caddeleri ateşe verdi. İsrail’de hükümet karşıtı gösteriler şiddetleniyor.

OLAYLI ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI: CADDELER ATEŞE VERİLDİ

Başbakan Binyamin Netanyahu​ ve hükümetini istemeyen binlerce İsrailli, başkent Tel Aviv’de Kirya Askeri Üssü ve Netanyahu’nun lideri olduğu Likud Partisi​ genel merkezinin önünde toplandı. Netanyahu’ya tepki gösteren İsrailliler esir anlaşmasının imzalanmasını talep ederken, erken seçim çağrısı yaptı.

İsrail bayrağını ateşe verip Netanyahu’ya öfke kustular: Tel Aviv’de olaylı erken seçim çağrısı! - 1. Resim

ÇOK SAYIDA GÖZALTI!

İsrail başbakanının Gazze Şeridi’nde sürdürdüğü politikayı protesto eden göstericiler caddeleri ateşe verdi. Seçim çağrısı yapan İsraillilere müdahale eden polis hükümet karşıtı slogan atan çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...