Tgrt Haber

İsrail güçleri baskında Filistinliyi kalbinden vurdu! Gerçek mermi kullanıyorlar

03 Kasım 2022 10:33 - Güncelleme : 03 Kasım 2022 10:45
İsrail güçleri baskında Filistinliyi kalbinden vurdu! Gerçek mermi kullanıyorlar

İsrail güçleri, Kudüs'ün kuzeybatısındaki Beyt Dakku beldesine saldırı düzenledi. Saldırıda bir Filistinli kalbinden vurularak öldürüldü.

İsrail güçlerinin zulmü devam ediyor. Son zamanlarda daha da artan baskınların neredeyse her birinde can kayıpları meydana geliyor. Son olarak İsrail güçlerinin, Kudüs​'ün kuzeybatısındaki Beyt Dakku beldesinde 42 yaşındaki Davud Mahmud Halil Reyyan, İsrail askerlerinin açtığı ateşte kalbine gerçek mermi isabet etmesinin ardından hayatını kaybetti.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, İsrail askerleri, Kudüs'ün kuzeybatısındaki Beyt Dakku beldesine baskın düzenledi, dün Ramallah​ kentinde "araçla ezme" girişiminde bulunduğu iddia edilen Filistinlinin evi arandı.

Baskının ardından bölgede İsrail güçleri ile onlarca Filistinli arasında olay yaşandı. İsrail güçleri, olayda gerçek ve kauçuk kaplı mermi ile göz yaşartıcı gaz kullandı.

İsrail güçleri baskında Filistinliyi kalbinden vurdu! Gerçek mermi kullanıyorlar

FİLİSTİNLİLER ÇEŞİTLİ SUÇ İDDİALARIYLA GÖZALTINA ALINIYOR

İşgal altındaki Batı Şeria​'nın Ramallah kentinde "araçla ezme" girişiminde bulunduğu iddia edilen Filistinli öldürülmüştü. Filistin​ Sivil İşler Kurumundan yapılan yazılı açıklamada, İsrail askerlerinin ateş ederek öldürdüğü kişinin Beyt Dakku beldesinden Habbas Abdulhafız Yusuf Reyyan (54) olduğu ifade edilmişti.

İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te sık sık baskınlar düzenleyen İsrail güçleri, çeşitli suçlamalarla Filistinlileri gözaltına alıyor. Baskınlara tepki gösteren bölge sakini Filistinliler ile İsrail askerleri arasında zaman zaman olaylar çıkıyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...