Tgrt Haber

İsrail, Hizbullah'a savaş uçaklarıyla saldırdı

Editör: Murat Makas / Kaynak: Anadolu Ajansı
19 Kasım 2023 11:54 - Güncelleme : 19 Kasım 2023 11:56

Gazze'de sivillere saldıran İsrail ordusu, Lübnan sınırında Hizbullah ile çatıştı. İsrail ordusu, Lübnan'da Hizbullah'a ait hedefleri savaş uçaklarıyla vurdu.

Hamas’a yardım eden HizbullahLübnan​ sınırında İsrail ordusunu köşeye sıkıştı. İnsansız hava aracının düşürülmesi sonrası İsrail karşı saldırı başlattı. İsrail ordusu, Lübnan'da Hizbullah'a ait "hedeflerin" savaş uçaklarıyla bombalandığını duyurdu.

HEDEFLERİ BOMBALADI

Ordudan yapılan açıklamada, Lübnan'dan İsrail'e yaklaşık 10 kadar havan mermisiyle saldırı düzenlendiği belirtildi. Saldırıda yaralanan olmadığı ve İsrail topçularının karşılık verdiği aktarılan açıklamada, İsrail savaş uçaklarının da Hizbullah'a ait olduğu iddia edilen hedefleri bombaladığı kaydedildi.

İsrail, Hizbullah'a savaş uçaklarıyla saldırdı

İsrail ordusu ile Hizbullah arasında 8 Ekim'den bu yana sınırda yaşanan çatışmalarda, 76 Hizbullah mensubu ve 6 İsrail askeri öldü.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...