Tgrt Haber

İsrail kana doymuyor! 18 yaşındaki Filistinli genci katlettiler

04 Ağustos 2023 07:13 - Güncelleme : 04 Ağustos 2023 07:25
İsrail kana doymuyor! 18 yaşındaki Filistinli genci katlettiler

İsrail kolluk güçleri, Batı Şeria'da kampa baskın düzenledi. Gerçek mermi kullanan işgal askerleri, müdahale esnasında 18 yaşındaki Filistinli genci başından vurarak katletti.

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria​'da yeni bir cinayete daha imza attı. Bölgenin kuzeyinde yer alan Tulkerm kentine düzenlenen baskında Filistinli bir genç İsrail askerlerin tarafından öldürüldü.

GERÇEK MERMİ KULLANDILAR

Filistin​ resmi ajansı WAFA'nın habere göre, İsrail askerlerinin Tulkerm'deki kampa düzenledikleri baskın sırasında ateş açmaları sonucu 18 yaşındaki genç Mahmud Ebu Sean başından vuruldu. Ağır yaralanan Ebu Sean, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.  

Anadolu Ajansı'na konuşan görgü tanıkları, kampa baskın yapılmasının ardından onlarca Filistinli genç ile İsrail güçleri arasında çatışma çıktığını, askerlerin gerçek mermi ile göz yaşartıcı gaz fişeği kullandığını söyledi.

İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te sık sık evlere baskın düzenleyen İsrail güçleri, çeşitli suçlamalarla Filistinlileri gözaltına alıyor. Baskınlara tepki gösteren bölge sakini Filistinliler ile İsrail askerleri arasında zaman zaman çatışmalar çıkıyor.

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...