Tgrt Haber

İsrail, Lübnanlı askerlerin aracını hedef aldı: Ölüler var

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
20 Ekim 2024 16:50 - Güncelleme : 20 Ekim 2024 17:11
İsrail, Lübnanlı askerlerin aracını hedef aldı: Ölüler var

İsrail güçlerinin Lübnan’ın güneyindeki Nebatiye kentinde askeri araca düzenlediği saldırıda 3 Lübnan askeri hayatını kaybetti. Öte yandan, Lübnan'dan İsrail'e 100'den fazla füze fırlatıldığı bildirildi.

İsrail, Lübnan’da saldırılarını sürdürüyor. Lübnan​ Ordusu tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in Lübnan’ın güneyindeki Nebatiye kentine bağlı Ayn Ebel kasabasında orduya ait bir aracı hedef aldığı bildirildi.

Açıklamada, düzenlenen hava saldırısında 3 Lübnan askerinin hayatını kaybettiği aktarıldı.

LÜBNAN'DAN 100'DEN FAZLA FÜZE FIRLATILDI

Öte yandan, İsrail ordusunun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Yukarı Celile bölgesine 30 füze atıldığının gözlemlendiği belirtildi. İsrail hava kuvvetlerinin bu füzelerden bazılarına müdahale ettiği, bazılarının ise bölgeye düştüğü aktarıldı.

Lübnan'ın güneyinden Batı ve Yukarı Celile bölgelerine 70 füzenin fırlatıldığı, düşen bazı füzelerin yangına neden olduğu kaydedildi.

İsrail'in kuzeyindeki Hayfa bölgesine de 3 füze atıldığı ve bunlardan 1'ine müdahale edildiği, kalan ikisinin ise açık alana düştüğü aktarıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe20 Ekim 2024 17:25

Bu kadar çatışma hiç hoş değil her iki tarafta da kayıplar var üzücü bir durum

Sonraki Haber Yükleniyor...