Tgrt Haber
 - Son 30 dakikada 80'den fazla bomba!
2 saat 26 dakika önce

İsrail ve Hizbullah'ın intikam savaşı: Yarım saat içinde 80'den fazla hava saldırısı! İşte bölgedeki son gelişmeler

İsrail ve Hizbullah arasındaki intikam saldırıları devam ediyor. Hizbullah'ın roketlerle İsrail'i vurmasının ardından İsrail hava saldırısı başlattı. Son 30 dakikada Lübnan'ın birçok noktasına 80'den fazla bomba yağdı. İsrail, Lübnan'daki sivilleri, ''Bölgeyi terk edin'' diyerek uyardı. İşte yaşanan son gelişmeler...
 - Milyonlar kazandı...
2 saat 55 dakika önce

Tarladaki işaretin peşine düştü, olağanüstü buluntulara rastladı! Milyonlar kazandı

İngiltere'de metal dedektörü kullanan George Ridgway olağanüstü bir keşfe imza attı. Bir tarladaki işaretin peşine düşen Arkeolog Ridgway, eski bir Roma yolu üzerinde bulduklarını açık artırmada sattı, milyonlar kazandı.
Dünya - Dünya
4 saat 54 dakika önce

Donald Trump'ın son seçimi! 82 yaş kararını duyurdu

ABD'nin eski başkaı ve 5 Kasım 2023 seçimlerinin başkan adayı Donald Trump bir sonraki seçim için kararını duyurdu. O tarihte 82 yaşında olması beklenen Trump merak edilen soruya yanıt verdi.
 - 4 ay içinde teslim olanlar...
15 saat 48 dakika önce

Esad resmen imzaladı, Suriye'de genel af ilan edildi! 

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, 22 Eylül 2024 tarihinden önce işlenen suçlar için genel af duyurdu. Af kapsamına asker kaçakları da dâhil edilerek yurtiçinde 3 ay, yurtdışında ise 4 ay içinde teslim olma şartı getirildi. Bu süre zarfında teslim olanlar aftan yararlanabilecek.
 - Diplomatların aracına bombalı saldırı
17 saat 25 dakika önce

Pakistan’da diplomatların aracına bombalı saldırı: Ölü ve yaralılar var!

Pakistan’da yabancı diplomatların konvoyuna bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Adı açıklanmayan üst düzey bir güvenlik yetkilisi saldırıya ilişkin açıklama yaptı...
 - 12 yılda 2. kez ülkeyi etkisi altına aldı
19 saat 32 dakika önce

On iki yılda 2. kez! Güney Afrika'da kar hayatı felç etti

Güney Afrika'yı kar etkisi altına aldı. Johannesburg ve Durban şehirlerini birbirine bağlayan otoyol kar nedeniyle kilitlendi. Geçtiğimiz yıl 12 yılın ardından ilk kez yağan kar bu sene de ülkede etkili oldu.
Dünya - Dünya
19 saat 36 dakika önce

İran'da peş peşe panik! Önce maden patlaması sonra depremle sarsıldı

İran'ın Kuzey Horasan eyaletine bağlı merkez kenti Bocnurd'da deprem paniği yaşandı. Açıklanan ilk verilere göre kentte 5,2 büyüklüğünde deprem oldu.
Dünya - Dünya
20 saat 30 dakika önce

Sudan Kolera'nın önünü alamıyor! Yüzlerce kişi öldü salgın hastalık her geçen gün artıyor

Kolera salgını Sudan'ı adeta esir aldı. Ülkedeki vaka sayısı 12 bini aştı. Hastalık yüzünden hayatını kaybedenlerin sayısı ise 370'e ulaştı.
 - Modern savaşın şeytani derecede ölümcül aletleri
21 saat önce

Kalp krizi silahından ölüm öpücüğüne kadar! Modern savaşın şeytani derecede ölümcül aletleri

Hizbullah İsrail'in dinlemesinden kaçınmak için çağrı cihazları ve telsizlerle iletişim kuruyordu. İsrail görülmemiş bir saldırıyla cihazları patlattı. Çin, distopik ve korkunç bir silah geliştirdi. ABD yıllar önce kalp krizine sebep olan çok gizli silahını tanıttı. İşte modern savaşın şeytani derecede ölümcül aletleri...
 - Genç kadın ölümün kıyısından döndü
21 saat 33 dakika önce

İdrar yolu enfeksiyonu onu hayattan koparıyordu! Genç kadın ölümün kıyısından döndü

İsviçre'nin Kuzey Ayrshire bölgesinde yaşayan 24 yaşındaki Erin Montgomer rahatsızlandıktan sonra hastaneye başvurdu. Basit bir idrar yolu enfeksiyonu tanısı konan genç kadın ölümden döndü.
Dünya - Dünya
22 saat 59 dakika önce

ABD'de silahlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Amerika Birleşik Devletleri'nin Alabama eyaletinde bulunan Birmingham şehrinde silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi yaralandı. 
 - Mahkumlar firar etti, ülke felaketi yaşıyor
23 saat 7 dakika önce

Timsah ve yılanlar insanların arasına karıştı! Mahkumlar firar etti, ülke felaketi yaşıyor

Batı ve Orta Afrika'da meydana gelen ölümcül sel felaketi, timsah ve yılanların insan bedenleri arasında yüzmesine neden oldu. Selden dolayı hasar gören hapishanelerden birçok mahkum firar ederken polis karakolları ve hükümet binalarının duvarları yıkıldı.
 - 236 yolcu bomba paniğiyle kaçıştı
22 Eylül 2024 - 12:06

Uçak kabinini bir anda duman kapladı! 236 yolcu bomba paniğiyle kaçıştı, gerçek ortaya çıktı

Yunanistan'dan Londra'ya gitmek üzere hazırlanan 236 yolculu uçakta büyük panik yaşandı. Kabin bir anda dumanla doldu, henüz kalkışa geçmeyen uçakta bomba alarmı verildi.
 - En derin noktada 'iç rahatlatan' araştırma
22 Eylül 2024 - 11:58

Gizemli seslerin sırrı çözüldü! Dünyanın en derin noktasında 'iç rahatlatan' araştırma

Dünyanın en derin çukurundaki gizemli seslerin sırrı çözüldü. Mariana Çukuru'nda henüz 2014 yılında kaydedilen seslere dair araştırmalarda sona gelindi. Tiz seslerin kaynağı ortaya çıktı.
 - Listede Türkiye’nin konumu dikkat çekti
22 Eylül 2024 - 11:20

Avrupa ülkelerinin işe gidip gelme süreleri açıklandı! Listede Türkiye’nin konumu dikkat çekti

Covid-19 salgını çalışma hayatını büyük ölçüde etkiledi. O zamandan bu zamana Avrupa genelinde ortalama işe gidip gelme süreleri farklılık gösterirken listede Türkiye'nin konumu da dikkat çekti.
 - ''Hizbullah mesajımızı alacak!''
22 Eylül 2024 - 11:07

Hizbullah'ın misilleme saldırısı Netanyahu'yu çıldırttı: İsrail halkına intikam sözü verdi! İşte bölgede yaşanan son gelişmeler

İsrail'in eşi benzeri görülmemiş çağrı ve telsiz cihazları saldırısına Hizbullah'tan karşılık geldi. İsral'e füze saldırısı gerçekleştiren Hizbullah, askeri üssü bombaladı. İsrail Savunma Kuvvetleri, füzelerin bir kısmının engellenebildiğini bir kısmının ise Hayfa yakınlarına isabet ettiğini duyurdu. Saldırıda en az 3 kişi yaralandı. İsrail Başbakanı Netanyahu paylaştığı yeni mesajda, "Eğer Hizbullah mesajı almadıysa, size söz veriyorum, mesajı alacaktır" dedi.
 - Tadilat sırasında gördükleri dehşete düşürdü!
22 Eylül 2024 - 10:40

Tadilat sırasında 20 yıllık sır açığa çıktı! Tüyleri diken diken eden olay

Kuzey Galler'de tüyleri diken diken eden bir olay gün yüzüne çıktı. Evine tadilat yaptırmak isteyen ev sahibi, çatı katındaki dolabı açınca 20 yıllık sır açığa çıktı. 
 - Kara listeye yazılacaklar
22 Eylül 2024 - 09:44

Ülke hakkında 'uygunsuz, kötü' konuşanlara giriş yasağı! Kara listeye yazılacaklar

Ülke hakkında 'uygunsuz konuşan' kişiler artık Özbekistan'a giriş yapamayacak. Yabancı uyruklulara dair oluşturulan yeni yasayla beraber dikkat çeken bir yasak geldi. 
 - Pasaport vermiyorlar
22 Eylül 2024 - 09:31

İsmi yüzünden yurt dışına çıkamıyor: Pasaport vermiyorlar

İngiltere’de ismini bir film karakterinden alan 7 yaşındaki küçük çocuğun pasaport talebi bakanlık tarafından reddedildi. Gerekçe olarak ise telif hakkı gösterildi.
 - Dehşet aramalarda gün yüzüne çıktı
22 Eylül 2024 - 09:21

Şempanze anneyi ısırıp bebeği çalıp kaçtı! Dehşet aramalarda gün yüzüne çıktı

Gine'nin Nimba Dağları Doğa Sit alanı yakınlarında bir şempanze, Seny Zogba isimli anneyi ısırıp, bebeğini çaldı. Bebekle beraber ormana doğru kaçan şempanzenin ardından yapılan aramada dehşet gün yüzüne çıktı.
Sona Git