Tgrt Haber

İsrail yine Lübnan’ı vurdu: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Şubat 2024 19:15 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 19:21
İsrail yine Lübnan’ı vurdu: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Gazze Şeridi'ni abluka altına alan İsrail, Lübnan’ı da hedef almaya devam ediyor. İsrail ordusunun düzenlediği saldırıda 2’si çocuk toplam 4 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi de yaralandı.

Gazze Şeridi​'nde katliam gerçekleştiren işgalci İsrail, Lübnan​'ı da vurdu. Lübnan basınının iki güvenlik kaynağından elde ettiği bilgilere göre; İsrail’in Lübnan’ın güneyine düzenlediği saldırıda 2’si çocuk toplam 4 kişinin hayatını kaybettiği, 11 kişinin de yaralandığı aktarıldı.

2'Sİ ÇOCUK 4 ÖLÜ

İsrail'in el-Sawana köyüne düzenlediği saldırıda 1 anne ve 2 çocuğunun öldüğü ifade edilen haberlerde, hasarın çok büyük olduğunun altı çizildi. 

İSRAİL'DEN TEHDİT: GÜÇLÜ ŞEKİLDE KARŞILIK VERECEĞİZ

İsrail hükümet sözcüsü Ilana Stein yaptığı açıklamada ise Lübnan’dan İsrail topraklarına fırlatılan roketler nedeniyle 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 8 kişinin de yaralandığını belirterek, "Defalarca söylediğimiz gibi İsrail iki cephede birden savaşmak istemiyor. Ancak tahrik edilirsek, güçlü bir şekilde karşılık vereceğiz" dedi.

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...