Tgrt Haber
Dünya - Dünya
10 saat 31 dakika önce

Evinde 3D yazıcıyla silah üretti, hapis cezasına çarptırıldı!

Yeni Zelanda'da 3D yazıcıyla ateşli silah üreten bir kişi hapis cezasına çarptırıldı. Hakim, 26 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. 
Dünya - Dünya
10 saat 31 dakika önce

Eski Bolivya Devlet Başkanı Evo Morales'e suikast girişimi: Saldırı anı ortaya çıktı

Eski Bolivya Devlet Başkanı Evo Morales'e suikast girişiminde bulunuldu. Saldırının Devlet Başkanı Luis Arce tarafından yapıldığı öne sürüldü. Luis Arce ise yaptığı açıklamada saldırıyı kınadı. Saldırı anı ise kameralara yansıdı.
 - Gazze için ateşkes görüşmeleri başladı
10 saat 38 dakika önce

Yahya Sinvar'ın öldürülmesinin ardından bir ilk: Doha'da Gazze için ateşkes görüşmeleri başladı

Katar'ın başkenti Doha'da Gazze'de ateşkes için görüşmeler yeniden başladı. Fakat Hamas, görüşmelere temsilci göndermedi. Görüşmelere ise Katar, Mısır, ABD ve İsrail'den temsilciler katıldı. 
Dünya - Dünya
12 saat 43 dakika önce

Adının tam tersine dünyanın en şişman kedisi olan Crumbs hayatını kaybetti!

İsminin anlamının tam tersine dünyanın en şişman kedisi olan Crumbs hayatını kaybetti. Kilo vermesi için veterinere götürülen obez kedi, hastalığa direnemedi. 
 - Fotoğraf çekmek isterken uçağın pervanesine çarptı...
13 saat 15 dakika önce

Havalimanında korkunç kaza: Hareket halindeki uçağın pervanesine çarptı, hayatını kaybetti

ABD'nin Kansas eyaletinde bulunan Cook Havalimanı'nda korkunç bir kaza meydana geldi. Amanda Gallagher, hareket halindeki uçağın pervanesine çarparak hayatını kaybetti. Olay anına şahit olanlar, dehşet anlarını anlattı. 
Dünya - Dünya
13 saat 30 dakika önce

Mossad karargahı bölgesindeki 'kamyonla ezme' olayının görüntüleri ortaya çıktı

İsrail'de dün gerçekleştirilen 'kamyonla ezme' olayına dair görüntüler çıktı. Mossad karargahı bölgesinde gerçekleşen olayda en az 10'u ağır, 40 kişi yaralandı.
 - ''Acı ve hayal edilemez sonuçları olacak''
13 saat 48 dakika önce

İran'dan İsrail'e sert mesajlar: Acı ve hayal edilemez sonuçları olacak

İsrail'in İran'a saldırısının ardından Devrim Muhafızları Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami'den tehdit geldi. Selami, İsrail'in son saldırganlığının 'acı ve hayal edilemez sonuçları' olacağını söyledi. 
Dünya - Dünya
14 saat 18 dakika önce

Üst düzey yetkililerin yanında Kadirov'un yaptığına kimse anlam veremedi! O anlar kameraya böyle yansıdı

Çeçenistan lideri Ramazan Kadirov, Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen üst düzey bir etkinlikte yaptıklarıyla dikkat çekti. İki sandalye arasında şınav çeken Kadirov'un o anları kameraya yansıdı. 
 - Her şeyi profesyonelce kurgulayan katil aranıyor
15 saat 29 dakika önce

Ayı saldırısı ihbarının altından cinayet çıktı! Her şeyi profesyonelce kurgulayan katil aranıyor

ABD'nin Tennessee eyaletinde bir ayı saldırısı ihbarının altından cinayet çıktı. Polis, başlattığı soruşturmayla gerçekleri ortaya çıkardı. 
 - BRICS detayı dikkat çekti
16 saat 2 dakika önce

İngiltere'den TUSAŞ saldırısı yorumu! BRICS detayı dikkat çekti: ABD diktatörlüğünün sonu olacak

İngiliz siyasetçi ve eski Avam Kamarası Üyesi George Galloway, terör örgütü PKK'nın TUSAŞ'a düzenlediği saldırıyla iligli dikkat çeken bir açıklama yaptı. Galloway, hain saldırının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BRICS ziyareti sırasında gerçekleşmesinin asla tesadüf olamayacağını belirtti.
 - Çikolata, kavun, et derken bu kez yumurtalar...
16 saat 5 dakika önce

Kinder ürünleri, kavun, et derken bu kez yumurtalar toplatıldı! Salmonella bakterisi yeniden patlak verdi

Kinder ürünlerinde ortaya çıkan, kavunlara ve etlere sıçrayan Salmonella bakterisinin bu kez yumurtada ortaya çıkma ihtimali endişelendirdi. Fransa'da marketlerde satılan yumurtalar bir bir toplatıldı. Tüketicilere 'yemeyin' uyarısı yapıldı. 
Dünya - Dünya
16 saat 27 dakika önce

Ormanda bulunan çantadan çıkanlar polisi harekete geçirdi! Soruşturma başlatıldı

Almanya'nın Dortmund şehrindeki ormanda bulunan bir sırt çantası polisi harekete geçirdi. Çantanın içinden çok sayıda el bombası ve mühimmat çıktı. Bomba imha ekipleri müdahale etti. 
 - Sisi'nin çabaları boşa çıktı!
16 saat 42 dakika önce

Mısır lideri Sisi'nin çabaları boşa çıktı! Netanyahu bir kez daha reddetti

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, Gazze'de kısa süreli ateşkes teklifini İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun reddettiğini duyurdu. Netanyahu'nun, İsrail hükümetindeki birçok bakanın ateşkes teklifine sıcak bakmasına rağmen reddettiği öğrenildi. 
Dünya - Dünya
17 saat 55 dakika önce

Bulgaristan’daki genel seçiminin kazananı belli oldu

Bulgaristan'da siyasi belirsizlik ve hükümet kuramama sorunları nedeniyle gerçekleştirilen genel seçimlerde, eski Başbakan Boyko Borisov'un liderliğindeki GERB partisi önde çıktı. Yüzde 25,34 oy oranı ile kazanan GERB, hükümeti kurmaya odaklandıklarını açıkladı.
Dünya - Dünya
21 saat 16 dakika önce

Uganda'daki tanker kazası: Can kaybı 24 oldu

Uganda'da yakıt yüklü tankerin devrilmesi sonucu feci bir kaza meydana geldi. Olayda hayatını kaybedenlerin sayısı 24'e çıktı.
Dünya - Dünya
27 Ekim 2024 - 23:59

Trump destekçisi Elon Musk'ın da kaçak olduğu ortaya çıktı!

Donald Trump'ın destekçisi Elon Musk'ın kendisinin de kaçak çalışarak kariyerine başladığı ortaya çıktı. Trump politikaları göçmen karşıtı olmakla biliniyor.
Dünya - Dünya
27 Ekim 2024 - 23:25

Hamaney’den dikkat çeken İbranice paylaşım: Siyonist rejim hesaplarında hata yaptı!

İran Dini Lideri Hamaney'den dikkat çeken bir İbranice paylaşım geldi. Hamaney, “Siyonist rejim, İran'a ilişkin hesaplarında hata yaptı” ifadelerini kullandı.
 - 'Nasıl özür dileyebiliyorsun?'
27 Ekim 2024 - 22:24

ABD Başkanı Joe Biden’a Filistin tepkisi!

ABD Başkanı Joe Biden'ın yerlilere yönelik özür konuşması, Filistin'e destek sloganıyla bölündü. Filistin'e destek veren bir kişi, "Filistin'de bir soykırım varken nasıl bir soykırım nedeniyle özür dileyebiliyorsun?" diye Biden'a tepki gösterdi
 - 'Seçim sonuçlarını tanımayacağız'
27 Ekim 2024 - 17:58

Gürcistan’da siyasi kriz: Muhalefet partileri seçim sonuçlarını tanımayacak!

Gürcistan'da 11. parlamentoya girecek milletvekillerinin belirlenmesi için düzenlenen seçimlerde oy verme işlemi sona erdi. Ülkenin önde gelen televizyon kanallarının verdiği sandık çıkış anketlerine göre, iktidardaki Gürcü Hayali Partisi en çok oyu aldı. Seçimlerin sonuçlarının belli olmasıyla muhalefet partileri sonuçları tanımadıklarını açıkladı…
 - İsrail'in İran'a saldırısını bu sözlerle anlattı
27 Ekim 2024 - 16:58

Netanyahu'dan ilk açıklama: İsrail'in İran'a saldırısını bu sözlerle anlattı

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ülkesinin İran'a dün gerçekleştirdiği hava saldırısı sonrası ilk kez konuştu. Katıldığı bir törende söz alan Netanyahu, İsrail'in "Tahran'ın hava savunma kabiliyetlerini ve füze üretim tesislerini" hedef alan hava saldırısının, "kesin ve güçlü" olduğunu ve amacına ulaştığını savundu.
Sona Git