Tgrt Haber

İsrail'den Nusayrat kampında yeni katliam! En az 7 ölü ve yaralılar var

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
18 Haziran 2024 06:15 - Güncelleme : 18 Haziran 2024 07:42
İsrail'den Nusayrat kampında yeni katliam! En az 7 ölü ve yaralılar var

İsrail'in Gazze'deki Nusayrat kampına gün doğarken düzenlediği saldırıda, en az 7 kişi hayatını kaybederken çok sayıda da yaralının olduğu bildirildi.

İsrail ordusu, Filistin​ halkına yönelik düzenlediği tarihi soykırım​ harekatında frene basmıyor. Gazze​'nin merkezindeki Nusayrat Mülteci Kampı​, bir kez daha katiller ordusunun hedefi oldu. Kampa şafak vakti düzenlenen hava bombardımanında çok sayıda sivil ölürken, çok sayıda da yaralananın olduğu bildirildi.

İsrail'den Nusayrat kampında yeni katliam! Çok sayıda ölü ve yaralı var - 1. Resim

BİLANÇO GİTGİDE AĞIRLAŞIYOR

Filistin haber ajansı WAFA'ya göre, İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin ortasındaki Deyr el-Belah kenti semalarında da yoğun uçuş yaptı.

İsrail güçlerinin, 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'ye hava, kara ve denizden düzenlediği saldırılarda çoğu kadın ve çocuk olmak üzere en az 37 bin 347 Filistinli hayatını kaybetti ve en az 85 bin 372 kişi de yaralandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...