Tgrt Haber

İsrail’den Suriye’ye topçu saldırısı: Belirlenen hedef imha edildi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
03 Aralık 2023 11:30 - Güncelleme : 03 Aralık 2023 11:47
İsrail’den Suriye’ye topçu saldırısı: Belirlenen hedef imha edildi

İsrail ordusu, Suriye’den düzenlenen roket saldırısına çok sert karşılık verdi. Yapılan açıklamada, saldırıya topçu atışıyla karşılık verildiği duyuruldu.

İsrail-Hamas savaşı, 'insani ara'nın ardından tekrar şiddetlendi. İsrail ordusu, Gazze​'yi şiddetli bir bombardımana tuttu. Gazze'de can kaybı her geçen saat artmaya devam ederken İsrail ordusu, dün Cibaliye ve Bureyc Mülteci kamplarını vurdu. İsrail'in kanlı saldırılarında yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı.

HEMEN KARŞILIK VERİLDİ

Bölgede en son bu gelişmeler yaşanırken İsrail ordusu, Suriye'den yapılan roket saldırısıyla şoke uğradı. Yapılan açıklamada, Suriye’den düzenlenen roket saldırısına topçu atışıyla karşılık verildiği duyuruldu. 

HEDEF TOP ATIŞIYLA VURULDU

Öte yandan gece Lübnan topraklarından İsrail tarafına tanksavar füzesi atıldığı ve açık alana düştüğü kaydedildi. Saldırıda yaralanan olmadığı aktarılan açıklamada, buna karşılık Lübnan topraklarında bazı yerlerin top atışlarıyla hedef alındığı paylaşıldı.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...