Tgrt Haber

İsrailli Bakan haddini aştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küstah tehdit 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
29 Temmuz 2024 00:20 - Güncelleme : 29 Temmuz 2024 00:34

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Nasıl Karabağ'a Libya'ya gittiysek oraya da gideriz" sözlerine İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'den tehditli cevap geldi. Katz, Erdoğan için "Saddam Hüseyin'in izinden gidiyor ve İsrail'e saldırı tehdidinde bulunuyor. Orada ne olduğunu ve nasıl bittiğini hatırlamasına izin verin" dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​, AK Parti'nin Rize İl Teşkilatı toplantısına katıldı. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda konuşan Erdoğan, İsrail'e müdahale mesajı verdi. 

Savunma sanayinde iyi bir ivme yakladıklarını belirten Erdoğan, "Biz çok güçlü olmalıyız ki bu İsrail bu Filistin​'e bunu yapamasın. Biz nasıl Karabağ’a girdiysek biz nasıl Libya’ya girdiysek bunun aynısını onlara da yaparız." dedi. 

İSRAİLLİ BAKANDAN ALÇAK TEHDİT! 

Erdoğan'ın sözlerini hazmedemeyen İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın alçak bir benzetmeyle tehdit etti. 

Katz, "Saddam Hüseyin'in izinden gidiyor ve İsrail'e saldırı tehdidinde bulunuyor. Orada ne olduğunu ve nasıl bittiğini hatırlamasına izin verin" diyerek tehdit savurdu. 

İsrailli Bakan haddini aştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küstah tehdit  - 1. Resim

 

 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
ÜMİT BİLGİN 29 Temmuz 2024 09:52

Hakkı konuşan başımız için başımızı veririz. Burası Irak değil...

R.guler29 Temmuz 2024 06:12

Sn cumhurbaşkanımızın o siyonistlere yedirmeyiz allahin izniyle

Sonraki Haber Yükleniyor...