Tgrt Haber

İsrailli eski vekilden kan donduran sözler: Tek çözüm yok edilmesi

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
27 Ekim 2023 16:37 - Güncelleme : 27 Ekim 2023 16:51
İsrailli eski vekilden kan donduran sözler: Tek çözüm yok edilmesi

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, İsrailli yetkililerden kan donduran açıklamalar gelmeye devam ediyor. Eski Milletvekili Moshe Feiglin, bir kanala verdiği röportajda, krizin çözümü için Gazze'nin tamamen yok edilmesi gerektiğini belirtti.

İsrail, abluka altına aldığı Gazze Şeridi​'ni 21 gündür aralıksız bombalarken, bölgedeki acı tablo her geçen gün ağırlaşıyor. Saldırılar sürerken, İsrailli yöneticilerden acımasız ve insanlık dışı açıklamalar gelmeye devam ediyor.

"GAZZE YOK EDİLMELİ"

İsrailli eski Milletvekili Moshe Feiglin, Aljazeraa'ya verdiği röportajda, bölgedeki krizin çözülmesi için Gazze'nin yok edilmesi gerektiğini söyledi.

Feiglin, "Gazze'nin işgal edilmeden önce tamamen yok edilmesi gerekiyor. Dresden ve Hiroşima gibi nükleer silah olmadan yok edilmesi" ifadelerini kullandı.

"HALA İNTİKAM ALMADIK"

Hamas​'ın askeri kanadı İzzeddin El- Kassam Tugayları'nın başlattığı operasyonun üzerinden 18 gün geçtiğini söyleyen Feiglin, "İncil'e göre hâlâ intikam almadık... Gazze'yi hemen küle çevirmedik!" dedi.

İsrailli eski vekilden kan donduran sözler: Tek çözüm yok edilmesi

NETANYAHU​'YU ELEŞTİRDİ

Feiglin ayrıca Başbakan Bünyamin Netanyahu'yu, İsrail'i ABD'nin "muz cumhuriyeti" haline getirmekle suçladı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...