Tgrt Haber

İsrailli gazeteciden 'utanç verici' anlar: Lübnan köyünde bir binayı havaya uçurdu

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
27 Ekim 2024 11:00 - Güncelleme : 27 Ekim 2024 11:12

İsrailli gazeteci Danny Kushmaro, İsrail ordusuyla beraber Lübnan'ın güneyinde bir köye düzenlenen saldırıya katıldı. Gazeteci, burada bir binayı havaya uçurdu. O anları ise kameraya aldı. Spikerlik de yapan Kushmaro'nun bu hamlesi, meslektaşları tarafından tepki çekti. Birçok İsrailli gazeteci ''utanç verici'' olarak tanımladı.

İsrail'in, Lübnan​'a saldırıları aralıksız devam ediyor. Lübnan'ın güneyinde bir köyü hedef alan İsrail askerlerine, İsrailli gazeteci ve spiker Danyy Kushmaro da katıldı. Kurşun geçirmez yeleğini giyip, kaskını takan gazeteci, patlayıcı döşenmiş bir binayı havaya uçurdu.

İsrail'in Kanal 12 Televizyonu'nda yayımlanan o anlarda gazeteci Kushmaro'nun patlayıcı düzeneğini nasıl ateşleyeceği anlatıldı ardından 'ilerideki gri binadan İsrail'in kuzeyindeki bölgelere roket atıldığı' bilgisi verildi. 

İsrailli gazeteciden 'utanç verici' anlar: Lübnan köyünde bir binayı havaya uçurdu - 1. Resim


İSRAİLLİ GAZETECİ BİNAYI HAVAYA UÇURDU

Binaya patlayıcılar yerleştirilirken, Kushmaro önce dörtten geriye doğru sayıyor ardından düğmeye basarak binayı havaya uçurdu. Danny Kushmaro'nun o anlarının yayımlanmasıyla beraber meslektaşları tepki gösterdi. Çok sayıda İsrailli gazeteci, Kushmaro'nun yaptığını ''utanç verici'' olarak tanımladı. 

Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...