Tgrt Haber

İstifa edeceğini açıklayan Çeçen lider Kadirov çark etti! Bahanesi duyanları şaşırttı

07 Eylül 2022 16:24 - Güncelleme : 07 Eylül 2022 16:39
İstifa edeceğini açıklayan Çeçen lider Kadirov çark etti! Bahanesi duyanları şaşırttı

Geçtiğimiz hafta çektiği video ile istifa edeceğini açıklayan Çeçen lider Ramazan Kadirov, kararından döndü. Telegram hesabından açıklamalar Kadirov'un istifa kararından vazgeçmesine dair açıklamaları dikkat çekti.

Rusya​ Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yakınlığıyla ön plana çıkan Çeçen lider Ramazan Kadirov​, geçtiğimiz hafta uzun bir süredir iktidarda olduğunu söyleyerek istifa​ edeceğini açıkladı. Kadirov, istifa açıklamasında, "Uzun zamandır aynı yerde olduğumu fark ettim. Sanırım artık iktidarı bırakma zamanım geldi" ifadelerini kullandı. Kadirov şaşırtan bu kararının ardından çark etti. 

''SATANİZMLE SAVAŞACAĞIM''

Kadirov istifasını açıkladığı Telegram hesabından bu kez de kararından döndüğünü açıkladı. Kadirov, "Donbas'ta küresel Satanizmle savaşırken, görevinden ayrılma lüksü olmadığını' belirtirken, görevini bırakma konusunda fikrini değiştirdiğini açıkladı.

İstifa edeceğini açıklayan Çeçen lider Kadirov çark etti! Bahanesi duyanları şaşırttı

Telegram hesabından bir mesaj yayınlayan Kadirov, "Ülkemizin Donbas​'ta küresel satanizmle mücadele ettiği bu kritik zamanda, ne bölgesel yetkililer ne de herhangi bir rütbedeki askeri personel tatile çıkamaz" dedi.

Kadirov, Rusya için sonuna kadar savaşmaya kararlı olduğunu ve mevcut görevinde daha uzun soluklu kalarak rekor kırmak istediğini söyledi. Ayrıca, "Donetsk cephesinden mükemmel haberlerin geldiğini" öne sürerken, yeni savaşçıların bölgeye gideceğini duyurdu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...