Tgrt Haber

İsveç’te çete savaşı! Apartmanlara bombalı saldırı düzenlendi 

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
03 Ocak 2023 11:47 - Güncelleme : 03 Ocak 2023 12:02
İsveç’te çete savaşı! Apartmanlara bombalı saldırı düzenlendi 

İsveç’te tanınmış çete lideri rap sanatçısı Haval Khalil’in ölümün ardından çete savaşı başladı. Son bir haftada 4 apartmana bombalı saldırı düzenlendi. Maddi hasarın oluştuğu patlamalarda herhangi bir ölü veya yaralı olmadığı duyuruldu.

İsveç’te çete savaşları peş peşe patlamaları beraberinde getirdi. Tanınmış çete lideri ve rap sanatçısı Haval Khalil’in ölümün ardından çete savaşları patlak verdi. İsveç​'in başkenti Stockholm​'de, son bir haftada 4 apartmanın girişine yerleştirilen bombalar patlatıldı. Maddi hasarların oluştuğu söz konusu saldırılarda ölü veya yaralı olmadığı belirtildi.

4 KİŞİ GÖZALTINDA

Yaşanan patlamaların ardından 4 kişinin gözaltına alındığı duyuruldu. Stockholm Polis Basın Sözcüsü Nils Einar, son dönemlerde apartmanlara düzenlenen bombalı saldırıların, Khalil'in öcünü almak için yapılmış olabileceğini söyledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...