Tgrt Haber

İsviçreli güzellik kraliçesi Kristina Joksimovic korkunç şekilde katledildi: Boğulup püre haline getirildi

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
12 Eylül 2024 10:45 - Güncelleme : 12 Eylül 2024 10:50
İsviçreli güzellik kraliçesi Kristina Joksimovic korkunç şekilde katledildi: Boğulup püre haline getirildi

Eski İsviçreli güzellik kraliçesi Kristina Joksimovic, eşi tarafından korkunç bir şekilde katledildi. İsviçre'nin Basel kentinde cinayeti itiraf eden Thomas'ın Kristina'nın cansız bedenini 'püre hale getirdiği' öğrenildi. 

İsviçre​'deki kan donduran cinayet​ gün yüzüne çıktı. Ülkenin 38 yaşındaki eski güzellik kraliçesi Kristina Joksimovic, evinde öldürülmüş halde bulundu. Kristina'nın 41 yaşındaki eşi Thomas polis tarafından gözaltına alındı. Thomas, ilk olarak serbest bırakılması için başvuru yaptı fakat ardından cinayeti itiraf etti. Kan donduran itirafın ardından federal mahkeme başvuruyu reddetti.

İsviçreli güzellik kraliçesi Kristina Joksimovic korkunç şekilde katledildi: Boğulup püre haline getirildi - 1. Resim

MEŞRU MÜDAFAA İDDİASI ÇÜRÜDÜ

BZ Basel​'in haberine göre, cinayetle ilgili yeni ayrıntılar gün yüzüne çıktı, 'akıl hastalığına dair somut belirtiler' olduğu görüldü. Thomas, iki kızının annesini öldürdüğünü itiraf ederken, Kristina'nın daha önce kendisine bıçakla saldırdığını bu yüzden kendisini korumak için öldürdüğünü söyledi. Fakat yetkililer, meşru müdafaa olduğuna dair herhangi bir kanıt elde edemedi. 

İsviçreli güzellik kraliçesi Kristina Joksimovic korkunç şekilde katledildi: Boğulup püre haline getirildi - 2. Resim

BOĞUP PÜRE HALİNE GETİRMİŞ

Kristina Joksimovic'in ölüm nedeninin boğulma olduğu tespit edildi. Otopsi raporuna göre, Kristina'nın bıçak ve bahçe makasıyla parçalandığı ortaya çıktı. Raporda, vücudunun bazı parçalarının el blenderi ile parçalanarak "püre haline getirildiği" ve kimyasal bir solüsyonda eritildiği belirtildi.

İsviçreli güzellik kraliçesi Kristina Joksimovic korkunç şekilde katledildi: Boğulup püre haline getirildi - 3. Resim

'ÖLÜ BULDUĞUNU' ÖNE SÜRDÜ

Thomas, Kristina'nın cesedinin bulunmasından bir gün sonra tutuklandı. İfadesinde ise eşini ölü bulduğunu, panikle çamaşır odasında cesedini parçaladığını söyledi. 

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Aylin12 Eylül 2024 12:54

Bu kadar acımasız bir olay çok üzücü ya insanlar neden böyle şeylere başvuruyor

Sonraki Haber Yükleniyor...