Tgrt Haber

İtalya'da dolu yağışı hayatı felç etti! Sokaklarda buz kütleleri yüzüyor

23 Temmuz 2023 14:59 - Güncelleme : 23 Temmuz 2023 15:13
İtalya'da dolu yağışı hayatı felç etti! Sokaklarda buz kütleleri yüzüyor

İtalya'nın Milano kenti yakınlarında şiddetli dolu yağışı meydana geldi. Felakette 2 kişi hayatını kaybederken, sokaklarda buz kütlelerinin yüzdüğü görülüyor.

Dünya kavurucu sıcakların etkisi altındayken, Yunanistan ve İspanya gibi Avrupa ülkeleri yangınla mücadele ederken, İtalya'da ise dolu felaketi yaşandı. Milano​ kentinin yakınlarındaki Seregno'da şiddetli dolu yağışı meydana geldi. Yağışın ardından kaydedilen görüntülerde sokakların buz kütleleriyle kaplandığı görüldü.

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Şiddetli dolu yağışına teslim olan Seregno'da bazı evlerin camları kırıldı, ağaçlar kökünden söküldü. Öte yandan kuvvetli fırtına nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti, bazı vatandaşlar da yaralandı. Dolunun portakal büyüklüğünde olduğu görüldü.

İtalya'da dolu yağışı hayatı felç etti! Sokaklarda buz kütleleri yüzüyor

GÖRÜNTÜLER PAYLAŞILDI

Seregno sokakları yağışın ardından göle dönerken bölgeden servis edilen görüntüler durumun ciddiyetini gözler önüne seriyor. Kaydedilen görüntülerde sokakların buz kütleleriyle kaplandığı görülüyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...