Tgrt Haber

İtalya'da göçmenlerin de bulunduğu feribotta yangın: 177 kişi kurtarıldı

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Eylül 2023 17:12 - Güncelleme : 30 Eylül 2023 17:31

Güney Avrupa ülkesi İtalya’nın Lampedusa Adası’ndan Sicilya'daki Porto Empedocle'ye giden bir feribotun makine dairesinde yangın çıktı.

İtalya’nın Lampedusa Adası’ndan Sicilya​ Adası’na giden bir feribotta yangın​ çıktı. Bölgeye sahil güvenlik ekibi sevk edildi. Yangının feribotun makine dairesinden çıktığı bildirildi. 27'si mürettebat, 83’ü göçmen olmak üzere toplam 177 kişi sahil güvenlik tarafından kurtarıldı. 

İtalya'da göçmenlerin de bulunduğu feribotta yangın: 177 kişi kurtarıldı

Alevlerin yükseldiği feribottan tahliye işlemine başlayan sahil güvenlik ekibi, 27'si mürettebat olmak üzere toplam 177 kişiyi kurtardı. Yolcular arasında Lampedusa'dan gönderilen 83 göçmenin de bulunduğu belirtildi. Lampedusa, ülkenin farklı bölgelerindeki kabul merkezlerine gönderilmeden önce tekneyle Akdeniz'i geçmeyi başaran çok sayıda göçmenin varış noktası olarak biliniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...