Tgrt Haber

İzetbegovic'ten Erdoğan'a taziye mesajı

12 Ocak 2016 17:32
İzetbegovic'ten Erdoğan'a taziye mesajı

Bakir İzetbegovic, Sultanahmet'teki terör saldırısında hayatını kaybedenler için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.

Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyinin Boşnak üyesi Bakir İzetbegovic, Sultanahmet'te sivilleri hedef alan terör saldırısında hayatını kaybedenler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.

İzetbegovic mesajında, İstanbul'da meydana gelen terör saldırısının kendisini derin şekilde sarstığını ifade ederek, Türk milletine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a başsağlığı diledi.

Dualarının saldırıda hayatını kaybedenlerin aileleri ve yaralılarla olduğunu kaydeden İzetbegovic, "Bosna Hersek ve Türkiye, terörle mücadelede üstlendikleri aktif role sağlam bir şekilde bağlıdır. Bu nedenle şimdi de güçlü bir şekilde sizin ve Türk halkının yanındayız. Allah'tan ölenlere rahmet, ailelerine ise sabır diliyorum" ifadesini kullandı.

Bosna Hersek Temsilciler Meclisi Başkan Yardımcısı Sefik Dzaferovic de İstanbul'daki terör saldırısını kınadığını belirterek, saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına ve Türk halkına başsağlığı dileğinde bulundu.

Türk devletinin, güvenlik tehditlerine ve teröre en iyi cevabı vereceğine inandığını ifade eden Dzaferovic, açıklamasında, "Bu tür olayların Türkiye'yi istikrarsızlaştıramayacağına, kalkınmasına ve gelişimine engel olamayacağına eminim" ifadesine yer verdi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...