Tgrt Haber

Joe Biden'ın birçok ajanı ısıran köpeği Beyaz Saray'dan sürüldü

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: CNN International
05 Ekim 2023 10:47 - Güncelleme : 05 Ekim 2023 10:56
Joe Biden'ın birçok ajanı ısıran köpeği Beyaz Saray'dan sürüldü

ABD Başkanı Joe Biden'ın birçok gizli servis ajanını ısıran köpeği sürüldü. Köpek Commander artık Beyaz Saray'da durmayacak.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden​'ın 2 yaşındaki çoban köpeği Commander, şimdiye kadar birçok gizli servis​ ajanını ısırmasıyla sıklıkla gündeme geliyordu. Köpek en sonunda Beyaz Saray​'dan sürüldü. 

First Lady Jill Biden’ın sözcüsü, Commander’ın artık Beyaz Saray’da kalmadığını açıkladı. Sözcü, Başkan Biden ve eşinin Beyaz Saray personelinin sağlığını çok önemsediğini ifade ederek “Commander şu anda Beyaz Saray’da değil. Sonraki adımlar değerlendiriliyor” dedi. Köpeğin şu anda nerede olduğunu açıklamayan sözcü, bu süreçte ajanların çok sabırlı davrandığını da sözlerine ekledi.

Commander, şimdiye kadar birçok gizli servis ajanını ısırmasıyla sıklıkla gündeme geliyordu.

11 AJANI ISIRDI

Commander son olarak cumartesi günü Biden’ın Beyaz Saray’daki çalışma odasının balkonunda görülmüştü. ABD Gizli Servisi köpeğin 11 ajanı ısırdığını duyurmuş, ABD basını ise asıl sayının bunun çok üzerinde olduğunu yazmıştı.

Biden, daha önce de diğer köpeği Major’ı agresif davranışları nedeniyle bir arkadaşına vermişti.

Kaynak: CNN International
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...