Tgrt Haber

Joe Biden'ın köpeği 'Commander' Beyaz Saray'ı birbirine kattı! 1 yılda 11 ajanı ısırdı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
27 Eylül 2023 14:33 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 14:34
Joe Biden'ın köpeği 'Commander' Beyaz Saray'ı birbirine kattı! 1 yılda 11 ajanı ısırdı

ABD Başkanı Joe Biden'ın köpeği 'Commander' beyaz Saray'ı birbirine katmaya devam ediyor. 2 yaşındaki Alman çoban köpeği bir ajanı daha ısırdı. Commander'in son bir yılda ısırdığı gizli servis personeli sayısı 11'e yükseldi.

13 yaşındaki Alman kurdu cinsi Champ adlı köpeğini 2 yıl önce kaybeden ABD Başkanı Joe Biden​, sevimli dostunun yerini kardeşi James Biden'ın hediye ettiği Alman çoban köpeği ile doldurdu. Ancak 2 yaşındaki 'Commander' adlı köpek vukuatlarına bir yenisini daha ekledi.

1 YILDA 11 AJANI ISIRDI

Beyaz Saray​'da ve Başkan'ın evinin bulunduğu Delaware'de yaşayan "Commander", bir Gizli Servis personelini daha ısırdı. Köpeğin son gerçekleştirdiği saldırı, kayıtlara 11. ısırma vakası olarak geçti. Beyaz Saray'a Aralık 2021'de gelen Alman çoban köpeği, Ekim 2022'den Ocak 2023'e kadar en az 10 gizli servis personeline saldırdı.

"Commander"ın ısırma vakalarından bazılarının tıbbi tedavi gerektirdiği, Kasım 2022'de kollarına ve bacaklarına saldırdığı bir görevlinin hastaneye kaldırıldığı bildirilmişti.

'BEYAZ SARAY EVCİL HAYVANLAR İÇİN STRESLİ'

Beyaz Saray yetkilileri, ısırma olaylarından sonra Biden ailesinin, köpek için yeni bir eğitim üzerinde çalıştığını ve daha aktif olacağı alanlar hazırlandığını açıklamıştı.

Biden'ın eşi Jill Biden'ın İletişim Direktörü Elizabeth Alexander ise Beyaz Saray kompleksinin "evcil hayvanlar için stresli bir ortam" olduğuna dikkat çekip, Biden ailesinin durumu herkes için daha güvenli bir hale getirmenin yollarını aradığını dile getirmişti.

ABD Başkanı Biden'ın köpeği, bir ajanı daha ısırdı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...