Tgrt Haber

Johnson & Johnson'dan İsrail katliamına açık destek: Hepsini öldürün!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
26 Aralık 2023 08:00 - Güncelleme : 26 Aralık 2023 08:00
Johnson & Johnson'dan İsrail katliamına açık destek: Hepsini öldürün!

Bebek pudrasının kanserojen madde içerdiği iddialarıyla gündeme gelen ABD'li ilaç devi Johnson & Johnson'ın Başkan Yardımcısı Sam Maldonado, İsrail'in Gazze'de sürdürdüğü soykırım girişimine açık destek verdi. Maldonado, Tevrat'ta yer alan 'Amalek' kavmi ile ilgili metinden alıntı yaparak İsrail ordusuna seslendi: Hepsini öldürün!

Başta ABD olmak üzere Batı'nın büyük desteğiyle Gazze​'de eşi benzeri görülmemiş bir katliama imza atan ve şu anma dek 21 bine yakın sivili katleden İsrail'e bir destek de Johnson & Johnson'dan geldi. ABD'li ilaç ve kozmetik devinin Başkan Yardımcısı Sam Maldonado, LinkedIn üzerinden İsrail ordusuna katliam çağrısı yaptı.

İsrail Devlet Başkanı Netanyahu​'nun daha önce benzer şekilde yaptığı gibi Tevrat'tan alıntı yapan Maldonado, "Kutsal kitabımız diyor ki Amalek'in sana yaptıklarını hatırlamalısın. Şimdi git, Amaleklilere saldır. Onlara ait her şeyi tümüyle yok et, hiçbir şeyi esirgeme. Kadın erkek, çoluk çocuk, öküz, koyun, deve, eşek hepsini öldür." ifadelerini paylaştı. Johnson & Johnson'ın Başkan Yardımcısı bu alıntıya, "Hepsini öldürün" notunu ekledi.

İNCİL'DEN DE ALINTI YAPTI

Maldonado'nun sosyal medyada yaptığı bir başka yorumunda ise Filistinlilere yönelik skandal ifadeler kullanarak " "Eğer durum böyleyse, bombalamanın neden böyle olduğunu şimdi anlıyorum. Hepsini öldür!!!" ifadelerine yer verdiği ortaya çıktı.

İsrail'in vahşeti sürdürmesini istediğini de belirten Maldonado, "... İncil'de (1 Samuel 15:3) Tanrı İsrail'e şunu emretti: 'Şimdi gidin ve tüm Amalekli ulusunu - erkekleri, kadınları, çocukları, bebekleri, sığırları, koyunları, keçileri, develeri ve eşekleri - tamamen yok edin.' Bu belki de Bibi'nin Filistinlilerle ilgili olarak Tanrı'dan aldığı emirdir" paylaşımında bulundu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...