Tgrt Haber

Kadirov hastalığını videoyla yalanlasa da bir detay kimsenin gözünden kaçmadı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: TGRT HABER
18 Eylül 2023 12:55 - Güncelleme : 18 Eylül 2023 14:37

Rus lider Vladimir Putin'e yakınlığıyla bilinen Çeçen lider Ramazan Kadirov'un komada olduğu iddia edildi. Kadirov, çektiği video ile hastalık iddialarını yalanlasa da herkes aynı noktaya dikkat çekti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in geçtiğimiz yıl 24 Şubat'ta verdiği askeri emirle başlayan Ukrayna'nın işgal girişiminin en başından beri Putin'e verdiği destekle ön plana çıkan Çeçen lider Ramazan Kadirov'un hasta olduğu iddia edildi. Ukrayna istihbaratı, Kadirov'un komada olduğunu hatta gün geçtikçe sağlık durumunun daha da kötüleştiğini öne sürdü. 

Kadirov, bu iddiaların üzerinden birkaç gün geçmesinin ardından bir video paylaştı ve hastalık iddialarını yalanladı. Kadirov videosunda, "İnternette gerçeği yalanlardan ayırt edemeyen, temiz havada yürüyemeyen, düşünceleri düzene sokamayan herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Yağmur mükemmel bir şekilde canlandırıcıdır." ifadelerini kullandı.

Ukrayna istihbaratı ise Kadirov'un komaya girdiğini, böbreklerinde rahatsızlık olduğunu iddia etmişti. Kadirov'un aceleyle Moskova'dan Çeçenistan'a götürüldüğü ve burada tedavi altına alındığı kaydedilirken hastalığının da sürekli nüksettiği açıklanmıştı.

Ukrayna istihbaratı sözcüsü Andrey Yusov, "Kadirov'un sağlık durumunun çok ağır olduğuna dair bilgi var. Birkaç gündür hastalığı nüksetmiş durumda ve durumu ağır" demişti.

Kadirov hastalığını videoyla yalanlasa da bir detay kimsenin gözünden kaçmadı

ŞİŞ YÜZÜ DİKKATLERDEN KAÇMADI

Son aylarda Kadirov'un bazı sağlık sorunları yaşadığına dikkat çeken uzmanlar, Kadirov'un hızla kilo aldığına ve yüzünün de şiştiğine vurgu yaptı. Mart ayında Kadirov'un hastalandığı ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden doktorların tedavi ettiği de öne sürülmüştü.

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...