Tgrt Haber

Moskova'da kritik görüşme: Kadirov ve Putin’in özçekimi gündem oldu!

27 Kasım 2022 11:04 - Güncelleme : 27 Kasım 2022 11:08
Moskova'da kritik görüşme: Kadirov ve Putin’in özçekimi gündem oldu!

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta Putin’e çok büyük destek veren ve zaman zaman Rus liderin açıklamaları sırasında gözyaşlarına boğulan Çeçen lider Kadirov, Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir araya geldi. İkili görüşme sonrasında özçekim yaptı.

Rusya​ Devlet Başkanı Putin ile Çeçenistan​ Cumhuriyeti lideri Ramazan Kadirov Moskova yakınlarındaki Novo-Ogaryevo’daki resmi konutunda bir araya geldi. Kremlin​ söz konusu görüşme sonrasında iki liderin fotoğrafını paylaştı. Kadirov, Putin’in  Çeçenlere  bağlılıkları ve vatanseverlikleri için teşekkür ettiğini vurguladı.

KREMLİN AÇIKLAMA YAPTI

Kremlin görüşme için “Vladimir Putin, Çeçenistan Cumhuriyeti’nin başı Ramazan  Kadirov  ile bir çalışma toplantısı yaptı. Bölgedeki son durum hakkında sohbet edildi. Özel askeri operasyonda Çeçen birliklerinin çalışmaları ile ilgili konular ayrı ayrı tartışıldı” ifadelerine yer verdi. 

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...