Tgrt Haber

Kadirov Zelenskiy'e hem hakaret hem tehdit yağdırdı: Arkana bakmadan kaç

10 Ekim 2022 16:27 - Güncelleme : 10 Ekim 2022 16:47
Kadirov Zelenskiy'e hem hakaret hem tehdit yağdırdı: Arkana bakmadan kaç

Rus lider Vladimir Putin'e verdiği işgal desteğiyle öne çıkan Çeçen lider Ramazan Kadirov, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'i tehdit etti. Kadirov, Zelenskiy'e arkasına bakmadan kaçmasını söyledi.

Rusya​ Devlet Başkanı Vladimir Putin​'in 24 Şubat'ta verdiği askeri emirle başlayan Ukrayna​'nın işgaline en başından beri destek veren ve zaman zaman yaptığı çıkışlarla dikkat çeken Çeçen lider Ramazan Kadirov, Telegram hesabından Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy​'e tehditler yağdırdı. Rusya'nın Kiev ve diğer bölgelere yönelik sabahki saldırılarının 'misilleme' olduğunu söyleyen Kadirov, Zelenskiy'i ''enayi ve zayıf'' olarak nitelendirdi.

Geçtiğimiz cumartesi günü Kırım Köprüsü'ne gerçekleştirilen saldırıyı hatırlatan Kadirov, "Zelenskiy, Kiev ve diğer şehirlere yapılan saldırılardan şikayet ediyor. Enayi Zelenskiy, sen bu tür saldırılar yapıyorsun da biz yapamaz mıyız? Bunu neden düşünmedin?" dedi.

''ARKANA BAKMADAN KAÇ!''

Kadirov, Zelenski'yi daha önceden uyardıklarını belirterek, "Rusya'nın savaşa henüz tam olarak başlamadığı konusunda seni uyarmıştık, bu yüzden zayıf adamlar gibi şikayet etmeyi bırak" ifadelerini kullandı. Kadirov,  "Bu füzelerin daha güçlüsü gelmeden, arkana bakmadan kaç" ifadelerini de sözlerine ekledi.

Kadirov Zelenskiy'e hem hakaret hem tehdit yağdırdı: Arkana bakmadan kaç

KIRIM KÖPRÜSÜ'NÜN ÖNEMİ

Savaş başladıktan sonra Rusya tarafından birçok defa Kırım Köprüsü'ne zarar verilmemesi yönünde açıklamalar geliyordu. Çünkü köprü Kırım ve Rusya anakarasını bağlayan tek yoldu. Rusya, Kırım Köprüsü'nden savaş boyunca Herson'a ikmal yaparken mallarını da dünyaya buradan satıyordu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...