Tgrt Haber

Yok artık daha neler! Kafasını matkapla delip, çip taktı: Sebebi ise şoke etti...

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Temmuz 2023 14:50 - Güncelleme : 21 Temmuz 2023 15:21
Yok artık daha neler! Kafasını matkapla delip, çip taktı: Sebebi ise şoke etti...

Dünyanın dört bir yanından gelen ilginç ve bir o kadar da korkutucu haberlere bir yenisi daha eklendi... Rusya’da bir kişi, rüyalarını kontrol edebilmek için kafasını matkapla delip, çip yerleştirdi.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte insanoğlu iyice zıvanadan çıkmaya başladı... Dünyanın dört bir yanından gelen ilginç ve bir o kadar da korkutucu haberlere bir yenisi daha eklendi...

Rusya’da yaşayan 40 yaşındaki Mikhail Raduga isimli adamın yaptıkları, okuyanları adeta şoke etti. Raduga, rüyalarını kontrol edebilmek ve izleyebilmek için bir çip geliştirdi.

'HAYIR' CEVABI DURDURMADI

Yaklaşık 2 ay önce bir kliniğe başvuran Raduga, çipin beynine yerleştirilmesini isteyince bunun riskli olacağını belirten doktorlar talebini reddetti. 'Hayır' cevabını alınca yerinde duramayan adam, çipin kafasına nasıl yerleştirileceğini anlamak için internette araştırma yaptığını ve iskeletler üzerinde çalışmaya başladı.

KAFASINI MATKAPLA DELDİ

Raduga, çocukluğundan beri rüyalar üzerine çalıştığını ve son bir buçuk yıldır bu konu üzerinde deneyler yaptığını ifade etti. Bir süre sonra çipi kafasına yerleştirmeye karar veren Raduga, matkapla kafatasını deldi.

KANLAR FIŞKIRINCA HASTANEYE BAŞVURDU

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan bilgilere göre; kan kaybetmeye başladığını fark eden Raduga, en yakın hastaneye başvurdu. Ameliyata alınan Mikhail Raduga’nın kafatasına yerleştirdiği çip çıkarılırken, hayati tehlikeyi atlattığı açıklandı

Derleyen: Baran Aksoy- Tgrthaber.com.tr
Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...