Tgrt Haber

Kamyon bara daldı: En az 11 ölü, 40 yaralı! Sürücü kaçtı, kaza olmayabilir 

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: tgrthaber.com
02 Eylül 2024 07:04 - Güncelleme : 02 Eylül 2024 07:08

Dominik Cumhuriyeti'nde sabaha karşı bir kamyonun bir bara çarpması sonucu, mekanda bulunan en az 11 kişi öldü. Bazılarının durumu ağır 40'tan fazla kişi de yaralandı.

Dominik Cumhuriyeti​'nde dün sabaha karşı korkunç bir olay meydana geldi. Bir kamyonun bir kısmı üstü açık olan bir bara çarpması sonucu, en az 11 kişinin hayatını kaybederken 40'tan fazla kişinin yaralandığı bildirildi.

SÜRÜCÜ KAÇTI!

Associated Press'e göre kaza​ , başkent Santo Domingo'nun batısında bulunan Azua'nın güney topluluğunda meydana geldi. Polis sözcüsü Diego Pesqueira, kurbanlardan birinin polis şefi olduğunu söyledi.

Pesqueira, kamyon​ sürücüsünün olay yerinden kaçtığını ve bulunamadığını söyledi. Polisin avokado taşıyan kamyondaki bir yolcuyu tutukladığını söyledi.

KAZA MI, KATLİAM MI?

Yetkililer bölgedeki kameraları incelemesine rağmen kamyonun bilinçli bir şekilde mi yoksa kazayla mı bara çarptığını tespit edemedi. Ulusal Sağlık Hizmeti sözcüsü Saira Castillo, yaralıların çoğunun yakındaki bir hastaneye kaldırıldığını, dördünün durumunun kritik olduğunu söyledi. Yaralılar 17-45 yaş arası kadınlar ve 18-55 yaş arası erkeklerden oluşuyor.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...