Tgrt Haber

Kamyonun kağıt gibi ezdiği araçtan canlı olarak çıktı! Dehşet anlar saniye saniye kaydedildi

08 Nisan 2023 18:33 - Güncelleme : 08 Nisan 2023 18:36

Tayvan'da hızını kontrol edemeyen bir kamyon iki araca birden çarptı. Araçlardan biri kamyonla bariyer arasından kalarak ezildi. Aracın sürücüsü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Feci kaza arkadaki bir aracın kamerasına anbean yansıdı.

Tayvan​'ın Taoyuan şehrine bağlı Hukou kasabasında meydana gelen olayda, bir kamyonun hızla gelen araca çarpmamak için sola kırması sonucu korkunç bir kaza yaşandı. Kamyon​ önce önündeki araca çarptı, ardından da sol şeritteki başka bir araca çarptı. Önündeki araç​ takla atarken, solundaki araç ise kamyon ile refüj arasında ezildi. 

KAZAYI HAFİF SIYRIKLARLA ATLATTILAR

Kamyon ve diğer iki aracın sürücüleri, kazayı hafif yaralarla atlattı. Sürücüler hastaneye kaldırıldı, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. O anlar, arkadan gelen başka bir aracın kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...