Tgrt Haber

Kan donduran dedikodu cinayeti! Evine sızdı, uykusunda ateşe verdi

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Eylül 2024 15:44 - Güncelleme : 15 Eylül 2024 16:00
Kan donduran dedikodu cinayeti! Evine sızdı, uykusunda ateşe verdi

KKTC'de Hamit Talay adındaki bir kişi, kendisinin ve kız arkadaşının dedikodusunu yaptığı gerekçesiyle arkadaşı Nihat İlkhan'ı uykusunda ateşe verdi. İlkhan'ın köy evine pencereden gizlice giren Talay, olaydan 2 gün sonra tutuklandı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) bir kişi​, kendisinin ve kız arkadaşının dedikodusunu yaptığı gerekçesiyle aynı köyde yaşadığı birinin evini benzin dökerek ateşe verdi. İskele ilçesine bağlı Boltaşlı köyünde 4 Eylül'de 03.04 ile 03.25 saatleri arasında meydana gelen olayda Hamit Talay isimli şahıs, Nihat İlkhan'ın tek katlı köy evine gizlice pencereden girdi.

Evin yatak odasına giren Talay, yanında getirdiği benzini o esnada uyumakta olan İlkhan'ın yatağının kenarlarına ve yere döktükten sonra çakmakla ateşe verdi. Talay evi ateşe verdikten sonra olay yerinden hızla kaçarken, bir anda alevler içerisinde kalan İlkhan, can havliyle kendisini evin dışına attı.

Kan donduran dedikodu cinayeti! Evine sızdı, uykusunda ateşe verdi - 1. Resim

KOMŞUSU ÜZERİNE SU DÖKEREK SÖNDÜRDÜ

Bağırarak yardım isteyen İlkhan'ın yardımına komşusu yetişti. Komşusu İlkhan'ın üzerine su dökerek alevleri söndürürken, acil servis, polis ve itfaiyeye haber verildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü, vücudunda ciddi yanıklar oluşan ve ağır yaralanan İlkhan ise ambulansla önce Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne, ardından Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan İlkhan dün sabah hayatını kaybetti.

Kan donduran dedikodu cinayeti! Evine sızdı, uykusunda ateşe verdi - 2. Resim

Meydana gelen kundaklama olayıyla ilgili soruşturma başlatan polis, 6 Eylül günü kimliğini tespit ettiği Talay'ı adam öldürmeye teşebbüs ve kundaklama suçlarından tutukladı. Zanlının polisteki tutukluluk hali devam ederken, Hamit Talay Salı günü cinayet suçundan yeniden mahkemeye çıkarılacak.

Kan donduran dedikodu cinayeti! Evine sızdı, uykusunda ateşe verdi - 3. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...