Tgrt Haber

Kan donduran olay! 10 yıl boyunca eşini uyuşturup başkalarına tecavüz ettirdi

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: tgrthaber.com
03 Eylül 2024 11:50 - Güncelleme : 03 Eylül 2024 13:11
Kan donduran olay! 10 yıl boyunca eşini uyuşturup başkalarına tecavüz ettirdi

Fransa’da 71 yaşındaki Dominique Pélicot, eşi üzerinde 10 yıl boyunca sistematik cinsel saldırıda bulunmak ve onlarca erkeği de bu saldırılara katılmaları için organize etmekle suçlanıyor. Sanık, eşine yönelik ağır cinsel suçlar nedeniyle yargılanıyor.

Fransa​'da 71 y aşındaki Dominique Pélicot, eşi Gisele Pélicot'u defalarca uyuşturarak bilincini kaybetmesini sağladı ardından internet üzerinden tanımadığı erkeklerle iletişime geçerek onları evine davet etti. Eve gelen tanımadığı erkekler, adamın eşine cinsel saldırıda bulundu.

Kadının avukatları, müvekkillerinin bu süreçte yaşananlardan tamamen habersiz olduğunu belirtti. Soruşturma kapsamında polis, 72 farklı erkeğin en az 92 tecavüz​ vakasına karıştığını belirledi. Kimlikleri belirlenen 50 kişi sanıkla birlikte yargılanıyor.

BBC'nin haberine göre; mağdur kadının, olayla ilgili hiçbir şey bilmediği ve 2020 yılında polisin bilgilendirmesi üzerine yaşananlardan haberdar olduğu aktarıldı. Avukatı, bu davanın kadın için "korkunç bir sınav" olacağını ve ilk kez bu saldırıların video kayıtlarını izleyeceğini söyledi.

Kan donduran olay! 10 yıl boyunca eşini uyuşturup başkalarına tecavüz ettirdi - 1. Resim


BİLİNÇSİZ HALDE ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAF VE VİDEO BULUNDU

Polis, sanığın Eylül 2020’de bir alışveriş merkezinde kadınların etek altını gizlice çekerken yakalanması üzerine başlatılan soruşturma sonucunda, adamın bilgisayarında eşine ait yüzlerce bilinçsiz halde çekilmiş fotoğraf ve video buldu.

Bu görüntülerin, çiftin evinde gerçekleşen çok sayıda cinsel saldırıyı gösterdiği öne sürülüyor. Saldırıların 2011 yılında başladığı düşünülüyor. Dominique Pélicot, bu saldırıları kaydettiğini de itiraf etti.

Davada sanığın, 1991’de işlenen bir cinayet ve tecavüz suçlamasıyla da yargılandığı belirtildi.

Kan donduran olay! 10 yıl boyunca eşini uyuşturup başkalarına tecavüz ettirdi - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...