Tgrt Haber

Kan donduran vahşet! Hamile sevgilisinin karnını bıçakla yardı, sonra ateşe verdi

09 Haziran 2023 17:00 - Güncelleme : 09 Haziran 2023 17:23
Kan donduran vahşet! Hamile sevgilisinin karnını bıçakla yardı, sonra ateşe verdi

Malezya’da Bebeğini aldırmak istemeyen kadın sevgilisi tarafından vahşice katledildi. Sevgilisinin karnını yardıktan sonra cansız bedenini yaktı.

Malezya’nın Selangor şehrinin Sungai Besar bölgesinde yaşanan vahşet dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Hamileliğini kabul etmeyen sevgilisiyle yaşadığı anlaşmazlığın ardından kadın​ bıçaklanarak öldürüldü. Kadının cansız bedeni sevgilisi iki kez ateşe verdi.

Olay palmiye yağı çiftliğinde kısmen yanmış bir kadın cesedinin bulunmasından sonra ortaya çıktı. Kısmen yanmış halde bulunan bir kadın cesedinin ardından polisler olayı çözümlemek için soruşturma başlattı.Polis, yerel bir restoranda garsonluk yapan 21 yaşındaki kadınla ilişkisi olduğu iddia edilen 20 yaşındaki bir adamı tutukladı.

Kan donduran vahşet! Hamile sevgilisinin karnını bıçakla yardı, sonra ateşe verdi

HAMİLE KADIN 4 AYLIKTI 

Selangor bölge şefi Agus Salim tarafından yapılan açıklamada, ön incelemelerin zanlının hamile kadını Pazartesi günü arabasıyla çiftliğe götürdüğünü ve burada arabasında tartışmaya girdiğini ortaya çıkardığını söyledi. Agus, cinayetten sadece beş gün önce çekilmiş bir ultrason fotoğrafını göstererek, çiftin birbirini yaklaşık bir yıldır tanıdığını ve kurbanın yaklaşık dört aylık hamile olduğunu söyledi.

HAMİLE SEVGİLİSİNİ CANİCE ÖLDÜRDÜ

Ayrıca Agus, adamın kadını hamileliğini sonlandırmaya ikna edemediği için bayıltana kadar dövdüğünü ve ardından bir mutfak bıçağıyla karnını ikiye ayırdığını söyledi. Zanlının sonrasında delilleri yok etmek için hamile kadını benzin kullanarak yaktı. Ertesi gün sabah 7 civarında bir motosikletle olay mahalline geri dönen zanlı cesedi yakmak için başka bir girişimde bulundu. Tanıklar yerel basına yaptığı açıklamadai cesedin halktan biri tarafından bulunduğunda hala yanmakta olduğunu söyledi. Yüzde 60'ının yandığı belirtilen kadının cesedi, adli tıp incelemeleri için Sungai Buloh Hastanesine kaldırıldı.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...