Tgrt Haber

Kano ile Ege Denizi'ne açılan ünlü YouTuber ve arkadaşı ölü bulundu

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: TGRT Haber
20 Şubat 2024 16:00 - Güncelleme : 20 Şubat 2024 16:01
Kano ile Ege Denizi'ne açılan ünlü YouTuber ve arkadaşı ölü bulundu

Ege’de kano ile balık avlamak için denize açılan ünlü YouTuber ve arkadaşı kayboldu. Sosyal medya fenomeni ve arkadaşı iki gün sonra ölü olarak bulundular.

Yunan ünlü Youtuber​, Ege’deki Girit Adası’ndan balık avlamak için arkadaşıyla birlikte kano ile denize açılarak kayboldu. Sahil güvenlik yaptığı aramalarda 24 saat sonra Ege Denizi açıklarında YouTuber ve arkadaşının cesetlerine ulaştı.

Yunanistan’ın Girit Adası’ndaki Sfakia kentinde yaşayan ülkenin ünlü YouTuber'larından 44 yaşındaki Tasos Thesodoseu ile 50 yaşındaki arkadaşı Kostas Manetakis ile cumartesi sabah saatlerinde kanoya binerek balık avlamak ve video çekerek içerik üretmek için denize açıldı.

Yaşadığı maceraları YouTube kanalında paylaşan Tasos ile arkadaşı akşam saatlerinde geri dönmeyince yakınları sahil güvenlik ve liman başkanlığına bilgi verdi, yardım istedi.

CESETLERİ 48 SAAT SONRA BULUNDU

Resmo ve Sfakia kentinden ayrılan balıkçılar da arama kurtarma çalışmalarına başladı. Denizden ve helikopter ile havadan yapılan aramalar sonrasında ünlü YouTuber ve arkadaşının cesetleri Ege Denizi’nde, sahilden 4 mil açıkta 48 saat sonra bulunarak Girit Adası’na getirildi.

AÇIK DENİZE SÜRÜKLENEREK BOĞULDULAR

Otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderilen Thesodoseu ve Manetakis’in ölümü Girit ve Yunanistan’da ki sevenlerini şoke etti. Thesodoseu ve Manetakis’in balık avlamak ve av anını videoya çekmek için açıldıkları denizde fırtına ve akıntı ile açık denize sürüklenerek boğuldukları belirtildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...