Tgrt Haber

Karıncalar masumiyetini yitirdi! İhbar üzerine eve giden yetkililer şaşkınlığa uğradı: Artık ölümcüller

03 Kasım 2022 12:56 - Güncelleme : 03 Kasım 2022 13:10
Karıncalar masumiyetini yitirdi! İhbar üzerine eve giden yetkililer şaşkınlığa uğradı: Artık ölümcüller

Bilim insanları Fransa'da meydana gelen bir olayın ardından tüm dünyaya uyarıda bulundular. Karıncaların iklim değişikliklerinden kaynaklı olarak başkalaşım geçirdiğini belirten bilim insanları artık 'ölümcül' olduğunu söylediler. 

Fransa​'daki bir evden gelen ihbar üzerine araştırma yapan bilim insanları, evde buldukları küçük ateş karıncasının süper kolonisi üzerine çalışmaya başladılar. Bilim insanlarının günlerce süren çalışmasından çıkan sonuç ise herkesi şoke etti. Araştırmalara göre iklim değişikliğinden kaynaklı olarak karıncalar da masumiyetini yitirdi. 

Fransız Rivierası liman kenti Toulon'daki bir evden gelen ihbar üzerine harekete geçen Fransız bilim insanları, dünya genelinde şu ana kadar ilk kez güçlü bir iğne ve zehre sahip olan karınca​ türü keşfedilmiş oldu.

BİLİM İNSANLARINDAN DÜNYAYA UYARI: ARTIK ÖLÜMCÜL

Şu ana kadar Kuzey Amerika, birkaç Pasifik Adası ve Avustralya'nın bazı bölgelerinde yaşayabileceği tespit edilen karıncanın, başka türleri bozup çoğalabileceği bilgisi nedeniyle tüm dünyaya uyarıda bulunuldu.

Karıncalar masumiyetini yitirdi! İhbar üzerine eve giden yetkililer şaşkınlığa uğradı: Artık ölümcüller

KEDİ VE KÖPEKLERİ KÖR EDİP ÖLDÜREBİLİYOR

Fransız bilim insanları tarafından yürütülen çalışmada karıncanın zehrinin etkisine ilişkin de bilgilere ulaşıldı. Şu ana kadar kedi ve köpekleri kör edebildiği ya da öldürebildiği belirlenen karıncanın, insan üzerinde nasıl bir etki oluşturacağız henüz belirlenemedi.

Araştırmanın insanlarla ilgili bölümü devam ediyor. Fakat bilim insanları, kedi ve köpekleri kör edecek güce sahip zehrin, insan hayatı açısından da olumsuzluk teşkil edeceğini ifade ediyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...