Tgrt Haber

Kassam Tugayları Sözcüsü: Önümüze çekirge gibi düşen İsrail askerleri...

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: TGRT Haber
08 Ekim 2023 10:03 - Güncelleme : 08 Ekim 2023 10:37
Kassam Tugayları Sözcüsü: Önümüze çekirge gibi düşen İsrail askerleri...

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, İsrailli esirlerin sayısının İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun düşündüğünden kat kat fazla olduğunu iddia etti. Netanyahu'nun tehditlerine işaret ederek "Önümüze çekirge gibi düşen, yüzlercesinin silahlarını ve tanklarını direnişçilerimizin önünde bırakıp kaçtığı orduyla mı bizi tehdit ediyorsunuz" diye konuştu.

Hamas​'ın silahlı kanadı İzzeddin Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde​, İsrail'e yönelik Aksa Tufanı Operasyonu​ sonrası canlı yayında açıklamalarda bulundu. Netanyahu'nun tehditlerine işaret ederek "Önümüze çekirge gibi düşen, yüzlercesinin silahlarını ve tanklarını direnişçilerimizin önünde bırakıp kaçtığı orduyla mı bizi tehdit ediyorsunuz" diye konuştu.

El- Aksa Televizyonu'na açıklama yapan Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, "Mescid-i Aksa'yı ve Filistinli esirleri savunmak amacıyla başlatılan Aksa Tufanı Operasyonu'nun devam ettiğini söyledi.

"İSRAİLLİ ESİRLERİN SAYISI DÜŞÜNÜLENDEN KAT KAT FAZLA"

Saldırı sebebiyle İsrail'in derin bir krizle karşı karşıya kaldığını aktaran Ebu Ubeyde, onlarca İsraillinin esir alındığını ve "İsrailli esirlerin sayısının Netanyahu'nun düşündüğünden kat kat fazla olduğunu" iddia etti.

"ÖNÜMÜZE ÇEKİRGE GİBİ DÜŞEN..."

Ebu Ubeyde, İsrailli esirlerin Gazze Şeridi'nin her yerinde mevcut olduğunu belirterek, İsrail, Gazze halkına ne yapıyorsa aynısının İsrailli esirlere de uygulanacağını ifade etti. Netanyahu'nun tehditlerine işaret eden Ebu Ubeyde, "Önümüze çekirge gibi düşen, yüzlercesinin silahlarını ve tanklarını direnişçilerimizin önünde bırakıpkaçtığı orduyla mı bizi tehdit ediyorsunuz." ifadesini kullandı.

NE OLDU?

Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları, dün sabah İsrail'e "Aksa Tufanı" isimli kapsamlı operasyon başlattığını açıkladı. Gazze'den İsrail yönüne binlerce roket atılırken, silahlı gruplar bölgedeki yerleşim yerlerine girdi. İsrail ordusu da onlarca savaş uçağıyla Gazze Şeridi'ne saldırı başlattığını duyurdu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...