Tgrt Haber

Katar ablukayı kırdı, Sahar Limanı'na gemi gönderdi

12 Haziran 2017 14:40
Katar ablukayı kırdı, Sahar Limanı'na gemi gönderdi

S. Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn tarafından yalnızca kara ve hava sınırları değil deniz suları da kapatılan Katar, bir gemisini Umman'ın Sahar Limanı'na gönderdi.

Suudi Arabistan, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri tarafından kara, hava ve deniz sınırları kapatılan Katar, ablukayı gemilerini Umman'daki Sahar Limanı'na göndererek aştı. İlk geminin ardından iki geminin daha limana doğru yola çıktığı bildiriliyor. Katar liman yetkilileri, Basra Körfezi ülkelerini bypass eden hamlenin videosunu paylaştı. Doha'daki Hamad Limanı'ndan hareket eden bir kargo gemisi, Sahar Limanı'na ulaştı. Söz konusu gemiler daha sonra Umman kıyılarındaki Salalah Limanı'na gidecek. İran yarı resmi haber ajansı IRNA, iki donanma gemisinin de yakında Umman'a ulaşacağını bildiriyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...