Tgrt Haber

Kerry Abbas ile görüştü

10 Temmuz 2014 21:28
Kerry Abbas ile görüştü

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Gazze'deki durumla ilgili Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin Gazze'deki durumla ilgili Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'la telefon görüşmesi gerçekleştirdiği bildirildi. Filistin resmi haber ajansı WAFA'da yer alan habere göre Abbas, telefon görüşmesinde Kerry'e biran önce ateşkesin sağlanması ve İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının durdurulması gerektiğini vurguladı. İkilinin, konuyla ilgili görüşmeleri sürdürmek üzere anlaştığı belirtildi. İsrail ordusunun 4 günden bu yana Gazze'ye düzenlediği saldırılarda 86 kişi ölmüş, 570 kişi yaralanmıştı. Batı Şeria'da 12 Haziran'da kaybolan 3 Yahudi yerleşimcinin 18 gün sonra ölü bulunmasının ardından Filistinli genç Muhammed Ebu Hudayr, 2 Temmuz'da Yahudi yerleşimciler tarafından kaçırılmış ve diri diri yakılarak öldürülmüştü. Olayların tırmanmasıyla İsrail, Pazartesi günü Gazze'ye yönelik "Koruyucu Hat" adı altında operasyon başlattığını duyurmuştu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Metin16 Kasım 2022 10:27

Gıdada KDV indi bakıyorsunuz fiyatlar günlük cikiyor

Yav he he 9 Kasım 2022 12:02

Sallama Allahını seversen YouTube kanal yöneticisi..

Kâmil 9 Kasım 2022 00:38

Döviz ile gelen araca Türklirasi cinsinden matrah belirleniyor matrahida döviz cinsinden belirleyin tekrar tekrar aynı sorun uğraşmayın kur küçük bir oynamayla bi üst matrah geçti diye 200 bin civarında fiyat oynuyor böyle saçma bir sistem var gerçi düzgün olan birşey de yok ÖTVnin KDVsini alınıyor aklımızla dalga geçiyorlar bir malın vergisi maldan daha yüksek olamaz barınmak nasıl bir ihtiyaç ise ulaşım araçları da bir ihtiyaç luxlerden fazlasıyla alın zaten onlar için bir sorun yok

Corsa 8 Kasım 2022 19:08

Dağ fare doğurmuş.

Sonraki Haber Yükleniyor...