Tgrt Haber

Kilisenin çatısı çöktü: 7 ölü! 20 kişi de enkaz altında... Çökme anı kamerada

02 Ekim 2023 06:53 - Güncelleme : 02 Ekim 2023 07:05
Kilisenin çatısı çöktü: 7 ölü! 20 kişi de enkaz altında... Çökme anı kamerada

Meksika'da bir kilisenin çatısının çökmesi sonucu 7 kişi hayatını kaybederken, 20 kişinin de enkazda mahsur kaldığı açıklandı. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

Meksika​'da bir kilisede düzenlyenen vaftiz töreni faciaya dönüştü. Kilisenin çatısının çökmesi sonucu içeride bulunan 7 kişi hayatını kaybetti. 20 kişinin de enkaz altında kurtarılmayı beklediği bildirildi.

BBC'de yer alan habere göre, olay Ciudad Madero'daki Santa Cruz Kilises'inde meydana geldi. Binanın çatısının çökmesinin ardından 49 kişi hastaneye kaldırılırken, 7 kişinin ise öldüğü bildirildi. Kıyı eyaleti Tamaulipas polisi, çökme sırasında yaklaşık 100 kişinin kilise​ binasında olduğunu söyledi.

ÇOCUKLAR DA ENKAZ ALTINDA

Mahsur kalanlar arasında çok sayıda çocuğun da olduğu tahmin edilirken, kurtarma çalışmaları sürüyor. Sosyal medyadaki görüntülerde kilise binasının çatısının çökme anının bir güvenlik kemaresanı yansıdığı görüldü. 

Hayatta kalanları arayanlara yardım etmek için sosyal medyada tıbbi ve kurtarma malzemesi çağrıları yapıldı. Yetkililer ölü sayısının daha da artmasından endişe ediyor.

Kaynak: BBC
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...